D’aquestos 3.000€, 2.500€ s’entregaran de forma inmediata al realitzar les compres als establiments adherits al Concurs, en premis de 5€, 10€, 20€ i 50€.

Els tiquets Rasca-Rasca no premiats, es dipositaran a les urnes ubicades a l’Ajuntament per a participar en un sorteig posterior que es realitzarà el dia 7 de gener, de 5 Xecs Regal de 100€, per a gastar també als comerços adherits. D’aquesta forma els consumidors tenen dues oportunitats de resultar agraciats amb algun dels premis.

El Concurs d’Aparadorisme, té com a objectiu el reconeixement a l’esforç dels comerciants per intentar mantindre atractius els seus aparadors, millorant la seua imatge comercial, especialment en estes dates de Nadal i Reis.

Les quantitats seran: 300€ al primer premi, 200€ al segon i 100€ al tercer. El dia 23 de desembre es sabran els guanyadors.

La presentació de la Campanya fou realitzada per la Sra. alcaldessa, Amparo Canals Senabre, i el Regidor de Comerç, Cristobal Barceló Martínez, a la qual assistiren més de 60 empresaris locals.

Alejandro Muñoz – Empresa Multiservicios te ha ofrecido esta noticia

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *