En tot aquest procés de reversió a allò públic, l'Ajuntament d'Alzira ha dialogat i informat a totes les parts, des dels mateixos treballadors de la piscina, els sindicats i els representants en els distints òrgans de participació municipal. A més a més, ha comptat amb la participació dels grups de l'oposició, que participa també del consell liquidador de la societat mercantil.

Segons Ivan Martínez, regidor de Recursos Humans i Ocupació: «com no havia de ser d’una altra manera en un govern que està duent a terme veritables polítiques d’esquerres, cal defensar el sector públic. Tenim un personal que ha portat unes instal·lacions complexes fins ara i que pot continuar duent-ho endavant, als que se'ls ha garantit tots els seus drets, però també es donaran noves oportunitats a nous professionals per mitjà de borses públiques i transparents. Es tractava tot plegat d'un compromís del Pacte de Govern que, de nou, estem acomplint.»

Per part de la regidora d’esports, Aida Ginestar, s'ha manifestat que: «tenim tot un ventall de possibilitats per davant que ara hem d'escriure entre totes i tots. Podem i tenim la capacitat de donar un millor servei des de la piscina municipal, per oferir benestar a la gent a preus que els qui menys tenen s'ho puguen permetre, i a més posar-a disposició les instal·lacions als nous esportistes i la comunitat educativa.

Grupo TORMO – Fruterías Tormo te ofrece esta noticia

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *