Primer s'ha procedit a realitzar una neteja amb escombratge manual i escombratge mecànic i posteriorment s'ha baldejat tota la zona amb aigua no potable, fent especial recalcament en els contenidors tan soterrats com els de superfície, a més s'han netejat tots els embornals i s'ha comprovat el seu funcionament.

Per a la neteja dels contenidors soterrats, s'ha necessitat un camió que ha tret el contenidor de la seua ubicació i s'ha netejat el fossat amb detergents i desinfectants, a més s'ha aprofitat per a netejar els recipients exteriors.

Un dels responsables de FCC, empresa encarregada a realitzar aquesta neteja extraordinària, ha comentat que aquesta neteja “eliminarà els insectes i a més s'està seguint el protocol contra el mosquit tigre, procurant eliminar en la mesura dels possibles tots els tolls, per a evitar la seua proliferació”.

Durant el procés de neteja, tant l'alcalde, Miguel Chavarría, com Ana Bru, regidora d'Urbanisme i el regidor de Vies Públiques, Manuel Propietàries, han estat pendents de l'evolució del procés juntament amb els responsables de FCC.

A més d'Avinguda Ausiàs March les pròximes neteges extraordinàries que es realitzen en altres punts del municipi es comunicaran a través dels mitjans de comunicació habituals de l'Ajuntament.

Bisbal Paelles Monumentals te ha ofrecido esta noticia

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *