Aquesta instal·lació ofereix protecció als primers banyistes i usuaris de la cala del Moraig, especialmente, que ja comencen a arribar.

L’empresa SVS, encarregada del servei de socorrisme al Moraig, ha procedit a instal·lar la senyalització que protegeix la zona de bany i impedeix a les embarcacions apropar-se als nadadors. L’abalisament s’ha estès des de la platja dels Tests, per davant de la costa de la platja del Moraig i fins arribar a la Cova dels Arcs, on hi ha una activitat submarinista important.

La col·locació de les boies pretén prevenir possibles accidents produïts per l’activitat nàutica de qualsevol tipus d’embarcacions davant l’arribada del bon temps i la visita dels primers banyistes i durant tot l’estiu. Com ha comentat el regidor Antonio Colomer, «la col·locació de l’abalisament forma part de les actuacions prèvies a l’arribada de l’estiu i aporta seguretat als usuaris d’aquesta franja litoral». En aquest sentit, cal recordar que les embarcacions no poden aproximar-se a menys de 200 metres de la línia de costa.

Socorrisme: del 15 de juny al 15 de setembre

El regidor va avançar que el servei de socorrisme a peu de platja estarà operatiu des del 15 de juny fins al 15 de setembre. Com l’any anterior, el servei diari (de dilluns a diumenge) està format per un socorrista i patró de vaixell i una infermera i socorrista. Pel què la vigilància habitual la desenvolupen dos socorristes i es va apostar per implementar el servei amb una unitat d’atenció d’infermeria fixa a la cala. El servei de socorrisme i salvament es realitza de 10 a 18 hores.

Els serveis de platja ja han començat la seva activitat

En un altre ordre de coses, els serveis de platja adjudicats enguany ja han començat la seua activitat a la cala del Moraig durant aquest mes de maig. Dos xiringuitos i el servei d’hamaques estan en funcionament. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *