Viernes, Mayo 29, 2015

Aielo de Malferit

PSPV: "L’Ajuntament d’Aielo de Malferit gasta 168.000€ en advocats per atendre els 32 pleits generats en 4 anys baix el govern de Pínter (PP)"

Juan Rafael Espí destaca que “el necessari canvi de govern que es va a produir a a Aielo traurà a la llum tots els embolics en què Pinter ens ha clavat”. Només un dels processos s’ha realitzat a instàncies dels socialistes, sent la resta actuacions d’ofici per part de la fiscalia o accions d’empreses o particulars.

 

El PSPV d’Aielo de Malferit denuncia que Pínter (PP) utilitza mitjans municipals per a gestions de campanya

El candidat popular declina un debat televisat i utilitza un Policia Local per reptar als socialistes a un “cara a cara” al seu gust. Juan Rafael Espí destaca que “és hora de que Aielo de Malferit deixe arrere els caciquismes i done pas a un govern transparent i participatiu”. “Una nova mostra del caciquisme que s’ha de deixar arrere a Aielo de Malferit”. Així qualificava el candidat dels socialistes a l’alcaldia del municipi, Juan Rafael Espí, la utilització per part del candidat del PP, José Luis Juan Pínter, dels mitjans municipals per a fer gestions relacionades amb la campanya electoral del seu partit.

 

De la terra de Nino Bravo al poble dels rellotges de sol: “Entre Comarques 2015” t’acompanya de ruta per Aielo de Malferit i Otos

El programa turístic de rutes guiades per la Ribera Alta, la Ribera Baixa i la Vall d’Albaida et proposa, dissabte, un recorregut per Aielo de Malferit a través del llegat de la seua veu més universal: el cantant Nino Bravo. Diumenge t’expliquem el perquè dels rellotges de sol que llueixen a les façanes d’Otos i et descobrim la col•lecció permanent del pintor Antoni Miró.

 

El municipi d’Aielo de Malferit beneficiari d’un Taller d’Ocupació

La Generalitat Valenciana ha concedit a l’Ajuntament d’Aielo de Malferit una ajuda de 181.321,20 euros per a portar a terme un taller d’ocupació del qual es beneficiaran un total de 20 veïns de la localitat. El Taller d’Ocupació tindrà una durada de 6 mesos durant els quals s’actuarà en la recuperació, condicionament i millora de l’entorn paisatgístic i urbà de la Barceloneta, la Central Eléctrica, el Pont de l’ Arca i la ruta senderista del Barranc de la Fos.

 

El TSJ confirma que el Ayuntamiento de Aielo de Malferit no ha cumplido la sentencia de condena por vulneración de derechos fundamentales

La autoridad judicial da de nuevo la razón a los socialistas sobre la negativa del alcalde a facilitar los gastos de personal, desplazamientos o protocolo. Juan Rafael Espí: “gastando el dinero de todos en recursos judiciales para ocultar estos datos Pínter solo aumenta las sospechas sobre su gestión”.

 

Èxit de la III edició del "Motocross Aielo de Malferit-Campionat de la Comunitat Valenciana"

El passat diumenge 23 de novembre el Circuit El Paller va acollir la IIIª edició de la carrera de "Motocross Aielo de Malferit", antepenúltima prova puntuable del Campionat de la Comunitat Valenciana, amb un gran èxit de públic i de participants. Aquest esdeveniment esportiu va reunir al voltant de 1.500 persones entre públic, patrocinadors i col·laboradors i 70 corredors que participaren en les categories de 65cc alevins, 85cc. juvenils-cadets, MX2 Junior sènior, MX1 Junior sènior i Motocross para todos.
 
 

Aielo de Malferit acull l'acte de lliurament de 141 ordinadors per als 34 pobles de la Vall d'Albaida

El president de la Diputació de València, Alfonso Rus, va presidir el passat dissabte 21 de novembre, al Salo de Plens de l'Ajuntament d'Aielo de Malferit, l'acte comarcal de lliurament d'ordinadors als alcaldes dels ajuntaments i a la mancomunitat de la Vall d'Albaida.
 
 

L’Ajuntament d’Aielo de Malferit prepara l’acte de lliurament dels Premis d’Excel•lencia Educativa 2013/2014

La Regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Aielo de Malferit promou una nova iniciativa que baix el nom de Premis a l’Excel•lència Acadèmica d’Aielo de Malferit, pretén reconèixer i distingir públicament als millors alumnes i estudiants matriculats en els centres educatius de la localitat.

 

Página 1 de 7

Síguenos en...

Suscríbete

Recibe en tu email las últimas actualizaciones del Portal Comarcal

Farmacias de Guardia

El TIEMPO

Sorteos Cine

Sorteos

Actividades y Agendas

Actividades

Portadas prensa escrita

Agencias y Medios