Miércoles, Julio 23, 2014

Aielo de Malferit

El municipio de Aielo de Malferit contratará a más de 150 personas desempleadas entre jóvenes y mayores

AddThis Social Bookmark Button

Aielo de Malferit contratará a más de 150 personas desempleadas entre jóvenes menores de 30 años, becarios y mayores de 30 años, para realizar inversiones y obras de mejora en la localidad. El gobierno municipal del Ayuntamiento de Aielo de Malferit, desde finales del 2011, ha sido consciente de que en estos años de mayor crisis económica, la inversión pública tenía que ser el motor para intentar en la medida de lo posible paliar el paro que afecta a muchas familias de localidad y fundamentalmente a los más jóvenes.

 

Els socialistes d’Aielo de Malferit denuncien un augment “obscur i irresponsable” del 31% en la partida de personal

AddThis Social Bookmark Button

El PSPV presenta recursos a tres places fixes que el Govern Local insisteix en convocar malgrat vàries revocacions del TSJ. Lamenten que a la ciutadania se li oferten “minijobs” i s’impaguen deutes “metre es convoquen llocs fixes als que casualment concurreixen familiars de l’Alcalde”.

 

L’Ajuntament d’Aielo de Malferit concedeix ajudes per al transport, als usuaris del Centre de Dia i Centre Ocupacional

AddThis Social Bookmark Button

El passat mes de maig la Junta de Govern Local aprova la concessió d’ajudes econòmiques als veïns de la localitat que fan us del servei de transport no regular per a desplaçar-se al Centre Ocupacional José Bodoque i al Centre de Dia per a Discapacitats, tots dos ubicats en la ciutat d’Ontinyent. Aquestes ajudes, que beneficiaran a tres famílies de la localitat, van des dels 537’6€ fins als 720€ i cobriran el 80% de la despesa total que els usuaris de servei han d’abonar durant 6 mensualitats del curs escolar.

 

La justicia advierte al alcalde de Aielo de Malferit (PP) sobre su negativa a facilitar documentos a la oposición

AddThis Social Bookmark Button

El Juzgado de lo Contencioso-Administrativo da 30 días al alcalde para facilitar 17 documentos o se impondrán multas y el caso irá a la Fiscalía. El portavoz socialista se pregunta “qué esconde Pínter para incluso llegar a desafiar a la autoridad judicial”. El Juzgado nº7 de lo Contencioso-Administrativo de Valencia ha dado 30 días al alcalde de Aielo de Malferit, José Luis Juan Pínter (PP), para para facilitar a la oposición los 18 documentos que una sentencia le instaba a facilitar en julio.

 

Concert demà diumenge a l’Auditori d’Aielo de Malferit a carrec de Raval Jussà d’Albaida

AddThis Social Bookmark Button

Concert demà diumenge a l’Auditori d’Aielo de Malferit a carrec de Raval Jussà d’Albaida.

 

“Entre Comarques” per aquest cap de setmana. Aielo de Malferit i Bellús seran les próximes rutes

AddThis Social Bookmark Button

La Mancomunitat de municipis de la Vall d'Albaida, la Mancomunitat de la Ribera Alta i Baixa han preparat un programa de rutes turístiques guiades amb l’objectiu de donar a conèixer tot el patrimoni històric artístic alhora que vertebrar part dels municipis la província de Valencia.

 

L’Alcalde d’Aielo de Malferit es nega a debatre al plenari la rebaixa dels 49.500 euros del seu sou per adequar-lo a la llei

AddThis Social Bookmark Button

 

Els socialistes demanen que els 9.500 euros de més que cobra José Luis Juan Pinter (PP) respecte al màxim legal es destinen a usos socials. Juan Rafael Espí destaca la postura de l’Alcalde “mostra clarament quins són els seus objectius en la política”. L’Alcalde d’Aielo de Malferit, José Luis Juan Pínter (PP), es negava al plenari del passat dijous, 30 de gener de 2014, a debatre la rebaixa dels 49.500 euros anuals del seu sou per adequar-lo a la nova normativa aprovada pel Consell de Ministres.

 

L’Alcalde d’Aielo de Malferit (PP) desafia al Síndic de Greuges i es nega a registrar el col•lectiu local de Joves Socialistes com a Associació

AddThis Social Bookmark Button

José Cholbi demana a José Luis Juan Pínter (PP), alcalde d’Aielo de Malferit que complisca amb la legalitat i atenga una petició que considera legítima. El col·lectiu recorda que NNGG del PP utilitza els espais públics que Pínter nega als socialistes i li recorden que “un Alcalde ha de governar per a tots”.

 

Página 1 de 5

Síguenos en...

Suscríbete

Recibe en tu email las últimas actualizaciones del Portal Comarcal

Farmacias de Guardia

El TIEMPO

Sorteos Cine

Sorteos

Actividades y Agendas

Actividades

Portadas prensa escrita

Agencias y Medios