Viernes, Abril 18, 2014

Aielo de Malferit

La justicia advierte al alcalde de Aielo de Malferit (PP) sobre su negativa a facilitar documentos a la oposición

AddThis Social Bookmark Button

El Juzgado de lo Contencioso-Administrativo da 30 días al alcalde para facilitar 17 documentos o se impondrán multas y el caso irá a la Fiscalía. El portavoz socialista se pregunta “qué esconde Pínter para incluso llegar a desafiar a la autoridad judicial”. El Juzgado nº7 de lo Contencioso-Administrativo de Valencia ha dado 30 días al alcalde de Aielo de Malferit, José Luis Juan Pínter (PP), para para facilitar a la oposición los 18 documentos que una sentencia le instaba a facilitar en julio.

 

Concert demà diumenge a l’Auditori d’Aielo de Malferit a carrec de Raval Jussà d’Albaida

AddThis Social Bookmark Button

Concert demà diumenge a l’Auditori d’Aielo de Malferit a carrec de Raval Jussà d’Albaida.

 

“Entre Comarques” per aquest cap de setmana. Aielo de Malferit i Bellús seran les próximes rutes

AddThis Social Bookmark Button

La Mancomunitat de municipis de la Vall d'Albaida, la Mancomunitat de la Ribera Alta i Baixa han preparat un programa de rutes turístiques guiades amb l’objectiu de donar a conèixer tot el patrimoni històric artístic alhora que vertebrar part dels municipis la província de Valencia.

 

L’Alcalde d’Aielo de Malferit es nega a debatre al plenari la rebaixa dels 49.500 euros del seu sou per adequar-lo a la llei

AddThis Social Bookmark Button

 

Els socialistes demanen que els 9.500 euros de més que cobra José Luis Juan Pinter (PP) respecte al màxim legal es destinen a usos socials. Juan Rafael Espí destaca la postura de l’Alcalde “mostra clarament quins són els seus objectius en la política”. L’Alcalde d’Aielo de Malferit, José Luis Juan Pínter (PP), es negava al plenari del passat dijous, 30 de gener de 2014, a debatre la rebaixa dels 49.500 euros anuals del seu sou per adequar-lo a la nova normativa aprovada pel Consell de Ministres.

 

L’Alcalde d’Aielo de Malferit (PP) desafia al Síndic de Greuges i es nega a registrar el col•lectiu local de Joves Socialistes com a Associació

AddThis Social Bookmark Button

José Cholbi demana a José Luis Juan Pínter (PP), alcalde d’Aielo de Malferit que complisca amb la legalitat i atenga una petició que considera legítima. El col·lectiu recorda que NNGG del PP utilitza els espais públics que Pínter nega als socialistes i li recorden que “un Alcalde ha de governar per a tots”.

 

El PP d’Aielo de Malferit aprova el reconeixement de 549.000 euros en factures que l’alcalde assegura que “estan pagades”

AddThis Social Bookmark Button

La descripció de les despeses inclou una partida de 159.000 euros en “altres inversions” que el govern de Pínter es nega a desglossar. Els socialistes qualifiquen de “inadmissible” l’aparició en caixons d’un deute equivalent a 140 euros per habitant del municipi. Un total de 548.897 euros, més de 90 milions de les antigues pessetes, és la quantitat a la que ascendeix el deute reconegut per l’Ajuntament d’Aielo de Malferit a l’últim plenari de la corporació.

 

Aielo de Malferit, seu de la Fira Nacional d’Ornitologia d’Intercanvi

AddThis Social Bookmark Button

El proper 15 de desembre de 2013, les instal·lacions del Pavelló Municipal d’Esports d’Aielo de Malferit acollirà la primera edició de la Fira Nacional d’Ornitologia d’Intercanvi. Una iniciativa organitzada per l’Associació Ornitològica Comarcal d’Ontinyent a proposta del socis locals. 

 

Pilar Albert asistió a los actos del Día del Mayor de la UDP de Aielo de Malferit

AddThis Social Bookmark Button

La directora general de Acción Social y Mayores, Pilar Albert, asistió el pasado domingo, día 6 de octubre de 2013, a los actos del Día del Mayor organizados por la Asociación de Jubilados y pensionistas UDP de Aielo de Malferit.

 

Página 1 de 5

Síguenos en...

Suscríbete

Recibe en tu email las últimas actualizaciones del Portal Comarcal

Farmacias de Guardia

El TIEMPO

Sorteos Cine

Sorteos

Actividades y Agendas

Actividades

Portadas prensa escrita

Agencias y Medios