Domingo, Octubre 23, 2016

Aielo de Malferit

5.600 alumnes han participat en el programa de prevenció d'addiccions de la Mancomunitat de la Vall d'Albaida

També s'han celebrat 29 sessions amb 181 professors amb un públic potencial de 3.800 escolars. Pel que fa a les atencions individuals, 4 de cada 5 han estat relacionades amb el consum de cànnabis. Gomar: "La UPCCA permet que tots els pobles de la Vall d'Albaida, del més gran al més menut, puguen combatre la drogodependència".

 

L’alcalde de Aielo de Malferit (PP) es nega a debatre l’adhesió a la xarxa contra la pobresa energètica proposada pels socialistes

Ni tan sols permetargumentar la urgència d’una proposta que evita talls de llum, aigua i gas a les famílies que no poden pagar. L’alcalde d’Aielo de Malferit es queixa perquè «són dos folis amb moltíssima lletra», però no deixa que els socialistes ho expliquen. Espí: «Un alcalde ha de pensar en si allò que es proposa és bo per a tot el poble i no si li cauen millor o pitjor els que hoproposen».

 

La consellera de Sanitat visita el nuevo Consultorio Auxiliar de Aielo de Malferit

Las obras de este centro, que depende del Departamento de Salud Xàtiva-Ontinyent, han costado 806.060,85 euros. Esta dotación ofrece cobertura a los vecinos de Aielo de Malferit, que cuenta con una población de 4.699 ciudadanos, de los que 807 son menores de 14 años.

 

Aielo de Malferit acoge la III Feria de Ornitología de Intercambio Nacional

El evento tendrá lugar en el polideportivo municipal los días 12 y 13 de diciembre, dónde se reunirán criadores de toda España. Aielo de Malferit da la bienvenida a la III Feria de Ornitología de Intercambio Nacional. Esta se llevará a cabo el sábado 12 y domingo 13 de diciembre en el polideportivo municipal (C/ Jaume I, sin número).

 

PSPV: “’L’alcalde d’Aielo de Malferit (PP) es burla dels ciutadans i dels seus representants democràtics”

Es nega a baixar l’IBI tot i presumir de 2 milions d’euros de superàvit pressupostari. La baixada proposta pel PSPV-PSOE haguera significat pagar 20€ menys de mitjana a l’any. L’alcalde es va adherir al #XarxaLlibres en junta de govern l’endemà que els socialistes sol•licitarem un plenari extraordinari perquè no havia volgut tractar l’adhesió.

 

El candidat socialista Juanra Espí assenyala que el govern d’Aielo de Malferit és un exemple de la vella política que practica el PP

Jorge Rodríguez apel•la a traslladar les noves formes de govern també a l’Estat. El president de la Diputació recorda el que s’ha aconseguit en cinc mesos en la corporació provincial i en la Generalitat. Jorge Rodríguez: “La nova política és la que treballa per totes les persones, no pels interessos particulars”.

 

La llei força l’alcalde d’Aielo de Malferit (PP) a convocar ple extraordinari

Ho va sol•licitar el grup municipal socialista, després que l’últim plenari rebutjara tractar l’adhesió del municipi al #XarxaLlibres. El plenari tractarà també la baixada de la contribució a proposta del PSPV. Juanra Espí: «ha optat per apurar al màxim i que es convoque per imperatiu legal a les 12 del migdia per a dificultar l’assistència, demostrant el menyspreu als regidors i, sobretot, als ciutadans d'Aielo».

 

L’alcalde d’Aielo de Malferit (PP) es nega a debatir l’adhesió al XarxaLlibres

L’alcalde va impedir que es tractara la moció del PSPV-PSOE perquè l’Ajuntament s’adherirà al programa que finança amb fins a 200€ l’adquisició de llibres de text. Pinter no va voler que es debatira la baixada de la contribució tot i que el compte general de 2014 presenta 30.000€ de superàvit. El socialistes forçaran un plenari extraordinari perquè es tracten els dos temes i els escolars d’Aielo de Malferit es puguen beneficiar de la gratuïtat de llibres de text com en la resta de municipis.

 

Página 1 de 9