Sábado, Marzo 07, 2015

Aielo de Malferit

El municipi d’Aielo de Malferit beneficiari d’un Taller d’Ocupació

AddThis Social Bookmark Button

La Generalitat Valenciana ha concedit a l’Ajuntament d’Aielo de Malferit una ajuda de 181.321,20 euros per a portar a terme un taller d’ocupació del qual es beneficiaran un total de 20 veïns de la localitat. El Taller d’Ocupació tindrà una durada de 6 mesos durant els quals s’actuarà en la recuperació, condicionament i millora de l’entorn paisatgístic i urbà de la Barceloneta, la Central Eléctrica, el Pont de l’ Arca i la ruta senderista del Barranc de la Fos.

 

El TSJ confirma que el Ayuntamiento de Aielo de Malferit no ha cumplido la sentencia de condena por vulneración de derechos fundamentales

AddThis Social Bookmark Button

La autoridad judicial da de nuevo la razón a los socialistas sobre la negativa del alcalde a facilitar los gastos de personal, desplazamientos o protocolo. Juan Rafael Espí: “gastando el dinero de todos en recursos judiciales para ocultar estos datos Pínter solo aumenta las sospechas sobre su gestión”.

 

Èxit de la III edició del "Motocross Aielo de Malferit-Campionat de la Comunitat Valenciana"

AddThis Social Bookmark Button

El passat diumenge 23 de novembre el Circuit El Paller va acollir la IIIª edició de la carrera de "Motocross Aielo de Malferit", antepenúltima prova puntuable del Campionat de la Comunitat Valenciana, amb un gran èxit de públic i de participants. Aquest esdeveniment esportiu va reunir al voltant de 1.500 persones entre públic, patrocinadors i col·laboradors i 70 corredors que participaren en les categories de 65cc alevins, 85cc. juvenils-cadets, MX2 Junior sènior, MX1 Junior sènior i Motocross para todos.
 
 

Aielo de Malferit acull l'acte de lliurament de 141 ordinadors per als 34 pobles de la Vall d'Albaida

AddThis Social Bookmark Button

El president de la Diputació de València, Alfonso Rus, va presidir el passat dissabte 21 de novembre, al Salo de Plens de l'Ajuntament d'Aielo de Malferit, l'acte comarcal de lliurament d'ordinadors als alcaldes dels ajuntaments i a la mancomunitat de la Vall d'Albaida.
 
 

L’Ajuntament d’Aielo de Malferit prepara l’acte de lliurament dels Premis d’Excel•lencia Educativa 2013/2014

AddThis Social Bookmark Button

La Regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Aielo de Malferit promou una nova iniciativa que baix el nom de Premis a l’Excel•lència Acadèmica d’Aielo de Malferit, pretén reconèixer i distingir públicament als millors alumnes i estudiants matriculats en els centres educatius de la localitat.

 

L’Alcalde d’Aielo de Malferit torna a negar a Joves Socialistes la cessió d’un local

AddThis Social Bookmark Button

Pínter (PP) no contesta a una sol•licitud realitzada amb tres mesos d’antelació, per escrit i amb vàries dates possibles per projectar un documental. Èric Nadal lamenta que Pínter torne a ignorar la resolució del Síndic de Greuges i l’insta “a fer be un treball pel que porta cobrats més de 400.000 euros”.

 

L'Ajuntament d'Aielo de Malferit amplia el Cementeri Municipal

AddThis Social Bookmark Button

Dintre dels Plans Provincials PPOS i PAP de la Diputació de Valencia i amb una inversió aproximada de 75.000 euros, l'Ajuntament d'Aielo de Malferit ha finalitzat les obres d'ampliació i a condicionament del Cementeri Municipal.
 
 

I Volta a Peu a Aielo de Malferit

AddThis Social Bookmark Button

El passat dissabte 25 d'octubreva tenir lloc a la localitat d'Aielo de Malferit la "I Volta a Peu", integrada dintre del "VI Circuit Cajamarde Carreres Populars de la Vall d'Albaida 2014", sent l'última prova puntuable del Circuit. A les 18 hores es donà l'eixida, des del Passeig de l'Eixample, a una carrera d'aproximadament 8.600 metres que va transcórrer pels principals carrers de la localitat, en un circuit totalment urbà al qual els atletes donaren dues voltes.
 
 

Página 1 de 7

Síguenos en...

Suscríbete

Recibe en tu email las últimas actualizaciones del Portal Comarcal

Farmacias de Guardia

El TIEMPO

Sorteos Cine

Sorteos

Actividades y Agendas

Actividades

Portadas prensa escrita

Agencias y Medios