Jueves, Noviembre 27, 2014

Aielo de Malferit

Aielo de Malferit acull l'acte de lliurament de 141 ordinadors per als 34 pobles de la Vall d'Albaida

AddThis Social Bookmark Button

El president de la Diputació de València, Alfonso Rus, va presidir el passat dissabte 21 de novembre, al Salo de Plens de l'Ajuntament d'Aielo de Malferit, l'acte comarcal de lliurament d'ordinadors als alcaldes dels ajuntaments i a la mancomunitat de la Vall d'Albaida.
 
 

L’Ajuntament d’Aielo de Malferit prepara l’acte de lliurament dels Premis d’Excel•lencia Educativa 2013/2014

AddThis Social Bookmark Button

La Regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Aielo de Malferit promou una nova iniciativa que baix el nom de Premis a l’Excel•lència Acadèmica d’Aielo de Malferit, pretén reconèixer i distingir públicament als millors alumnes i estudiants matriculats en els centres educatius de la localitat.

 

L’Alcalde d’Aielo de Malferit torna a negar a Joves Socialistes la cessió d’un local

AddThis Social Bookmark Button

Pínter (PP) no contesta a una sol•licitud realitzada amb tres mesos d’antelació, per escrit i amb vàries dates possibles per projectar un documental. Èric Nadal lamenta que Pínter torne a ignorar la resolució del Síndic de Greuges i l’insta “a fer be un treball pel que porta cobrats més de 400.000 euros”.

 

L'Ajuntament d'Aielo de Malferit amplia el Cementeri Municipal

AddThis Social Bookmark Button

Dintre dels Plans Provincials PPOS i PAP de la Diputació de Valencia i amb una inversió aproximada de 75.000 euros, l'Ajuntament d'Aielo de Malferit ha finalitzat les obres d'ampliació i a condicionament del Cementeri Municipal.
 
 

I Volta a Peu a Aielo de Malferit

AddThis Social Bookmark Button

El passat dissabte 25 d'octubreva tenir lloc a la localitat d'Aielo de Malferit la "I Volta a Peu", integrada dintre del "VI Circuit Cajamarde Carreres Populars de la Vall d'Albaida 2014", sent l'última prova puntuable del Circuit. A les 18 hores es donà l'eixida, des del Passeig de l'Eixample, a una carrera d'aproximadament 8.600 metres que va transcórrer pels principals carrers de la localitat, en un circuit totalment urbà al qual els atletes donaren dues voltes.
 
 

Pínter (PP) es nega a informar a l’oposició sobre qui deu 3’5 milions d’€ a l’ajuntament d’Aielo de Malferit en pressupostos tancats

AddThis Social Bookmark Button

L’Alcalde al•lega que “s’estan elaborant els comptes” tot i que la informació que es demana ha estat enviada a la Sindicatura de Comptes. Els socialistes apunten a que es vol amagar que l’elevat deute de la Generalitat ha disparat el pagament d’interessos bancaris i d’amortització de deutes per damunt dels 350.000 euros anuals.

 

Els socialistes d’Aielo de Malferit demanen a Pínter (PP) que aclarisca la possible pèrdua definitiva d’una subvenció de 600.000 euros

AddThis Social Bookmark Button

Diputació i Ajuntament convenien una aportació de 200.000 euros per a una obra per a la que el Consell ja es va comprometre a aportar 600.000 en 2011. L’Ajuntament va invertir més de 300.000 i els impagaments del Consell val obligar a paralitzar les obres. Els socialistes d’Aielo de Malferit han demanat a l’Alcalde del Municipi, José Luis Juan Pínter (PP) que aclarisca la possible pèrdua definitiva de la subvenció de 600.000 euros que la Conselleria de Sanitat va anunciar en 2011 (any electoral), per a construir un nou Centre de Salut a la localitat.

 

Els socialistes d’Aielo de Malferit acusen a l’Alcalde de saltar-se novament la llei i anteposar els interessos de la gestora als dels ciutadans

AddThis Social Bookmark Button

Sociedad Española de Abastecimientos, S.A. presenta davant la Conselleria un certificat signat per l’Alcalde però no pel Secretari per tal que aquesta autoritze la pujada del rebut. Pínter (PP) avala la gestora de l’aigua d’Aielo per justificar la pujada de preus amb unes millores realitzades abans de ser adjudicatària i pagades amb el Plan E.

 

Página 1 de 6

Síguenos en...

Suscríbete

Recibe en tu email las últimas actualizaciones del Portal Comarcal

Farmacias de Guardia

El TIEMPO

Sorteos Cine

Sorteos

Actividades y Agendas

Actividades

Portadas prensa escrita

Agencias y Medios