Un ambient que enguany presenta algunes novetats, com l’espai reservat a les carpes habilitades com a zona de menjador que serviran perquè el públic i visitants puguen, còmodament, menjar tot allò que han comprat en les parades de la fira.

Una altra de les novetats que es presenten des de la Regidoria de Festes, són els Tallers Infantils, que se celebraran tots els caps de setmana, dissabte i diumenge de 11:30h a 13:30h, en el recinte firal des del 12 de desembre fins al 10 de gener. Els més menuts es divertiran amb el tallers, contacontes i manualitats.

Segons la regidora de Festes, Isabel Aguilar “Son molts anys els que la Fira de Nadal marca l’inici del període nadalenc en la nostra ciutat, amb unes atraccions que agraden a tots els públics, sobre tot als menuts de casa. Es clar que la fira ha anat millorant i fent-se gran i encara que els feriants posen la part que els toca, nosaltres també volem aportar les nostres novetats, per això enguany hem habilitat una zona de menjador, i els tallers per als menuts. Ens hem proposat que la Fira de Nadal continue sent un referent en la Ribera, un punt de diversió, no sols al Nadal, ja que la fira està instal•lada quasi un mes. Així que aprofite per a convidar tots els veïns d’Alzira i poblacions de la Ribera a disfrutar un any mes de les atraccions que estan ubicades en el Recinte Firal”.

Hen de informar de que encara que no hi estan operatives totes les atraccions, la Fira va obrir les portes a tot el públic aquest passat dissabte 28 de novembre. L’acte oficial d’inauguració serà el pròxim 11 de desembre amb el recinte al 100%.

Daniel Matallín Alzira te ha ofrecido esta noticia

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *