El primer acto se celebro el día 11 de octubre, con un “sopar de sotabraç” y posteriormente pasacalle hasta el domicilio de la Señorita Roser Pelegrí i Calvet, para hacer la “Demaná de la Musa”, donde se hizo oficial su nombramiento.

Los actos previstos, continuaran durante los meses de noviembre y diciembre de 2012, finalizando el 26 de diciembre, con el Concierto de Navidad. A lo largo de este tiempo, tendrán lugar las Audiciones de los Alumnos de la Escuela de Música, Concierto de la Banda Juvenil, cenas, la tradicional Misa a Santa Cecilia, etc.

MUSA I CORT D’HONOR 2012 – SUM ALBERIC

MUSA DE LA MÚSICA 2012

Senyoreta, Roser Pelegrí i Calvet.

CORT D’HONOR

Senyoreta, Andrea Francés i Martínez.

Senyoreta, Marina Giménez i Bertomeu.

Senyoreta, María Matéu i Blau.

Senyoreta, Elena Mompó i Alonso.

Senyoreta, Sandra Palop i Casanova.

Senyoreta, Ana Sánchez i García.

Senyoreta, María Jesús Sanchís i Gil.

Senyoreta, Aloma Villaplana i Sáez.

Senyoreta, Gema Villaplana i Sáez.

ACOMPANYANTS

Marc Aguilar i González.

Carles Barber i Perales.

Cristian Briz i Estrela.

Fran Carañana i Coll.

Jesús Castillo i Lacuesta.

José Carlos García i Cedrón.

Diego Micó i Estruch.

Guillem Oliver i Vicente.

Aarón Patón i Benavent.

Lluís Pelegrí i Calvet

SALUDA DE LA SUM ALBERIC

La Societat Unió Musical es disposa a realitzar una sèrie d’actes per a celebrar a la patrona de la música, Santa Cecília. Estos actes començaran el dissabte 10 de novembre, a les 20 hores, al Teatre Liceu on es celebrarà la Presentació i Exaltació de la Musa de la Música 2012, Senyoreta Roser Pelegrí i Calvet, i la seua Cort d’Honor.

Un dels actes més emotius arribarà el dissabte 17, on la banda anirà en passacarrer a recollir als més de trenta educands que entren a formar part en la Banda Jove de la Societat Unió Musical Alberic.

El dissabte 24, el matí serà per als més menuts de la casa, hi haurà una cavalcada de disfresses, una xocolatà i una actuació de Titelles al Teatre. La missa en honor a Santa Cecília, tindrà lloc el mateix dissabte 24, a l’Església de Sant Llorenç, a les 19 hores. En finalitzar, eixirà un passacarrer amb la imatge de la Santeta, que acabarà al Teatre Liceu, on tindrà lloc a les 20.30 hores, el Concert en Honor a Santa Cecília, a càrrec de la Banda de la Societat Unió Musical Alberic.

Amb estos actes, la nostra societat es prepara per a viure intensament la festivitat de Santa Cecília. Des d’estes línies, la nostra enhorabona, tant a la Musa i a la seua Cort, com als Educands que entren a formar part de la nostra Societat.

Fdo.: Josep Puig Torres, músico y miembro de la Junta Directiva de La Societat Unió Musical Alberic.

Van a ser días de fiesta y alegría, donde el componente principal va a ser la Música y la hermandad entre los músicos.

De todos estos actos iremos informando a lo largo de las próximas semanas.

Agradecer la colaboración de Josep Puig Torres, músico y miembro de la Junta Directiva de La Societat Unió Musical Alberic.

Fdo.: Eduardo Sala S. – Corresponsal de la Ribera Alta.

PROGRAMA D’ACTES

Dissabte, 10 de Novembre

A les 17:30 hores, des del Musical, eixirà el Passacarrer per a anar a recollir a la Musa de la Música 2009 – 2012, Senyoreta Ana Rey i Caldés, i des d’ací, passar a recollir a les Senyoretes que formaran part de la Cort d’Honor de la nova Musa de la Música.

A les 20 hores, al Teatre Liceu, Presentació de la Musa de la Música 2012, Senyoreta Roser Pelegrí i Calvet, i la seua Cort d’Honor.

En acabar, els músics assistiran al Sopar de Gala, i després a gaudir d’una més que merescuda festa.

Dissabte, 17 de Novembre

A les 16:30 hores, ben mudats, arreglats i amb forces, començarem des del Musical el Passacarrer per a fer la recollida dels Nous Educands de la Societat Unió Musical Alberic. La Banda passarà per cadascun dels domicilis dels nous xiquets, i no tant xiquets, i els incorporarà a la nostra Banda. Càmeres fotogràfiques preparades i algun que altre mocador per a eixugar les llàgrimes també. Enhorabona a totes i tots!

Dijous, 22 de Novembre

Hui no hi ha cap acte programat, però es el dia de la nostra Patrona,la festivitat de Santa Cecília, des d’ací felicitar a totes les Cecilies i Cecilios, i a tots els músics i aficionats a la música també.

Divendres, 23 de Novembre

A les 21 hores, Sopar de Sotabraç al Musical, i de seguida, Assaig General per als músics, que demà es el Concert en honor a Santa Cecília.

Dissabte, 24 de Novembre

A les 10:30 hores, tots els membres de l’Escola de Música “Leopoldo Magenti”, de tots els cursos (des de Jardi Musical fins els cursos més superiors de “prova” i adults), ens reunirem al Musical. Des d’ací, farem una xicoteta cavalcada pels carrers del poble, i després un bon got de xocolate amb mona per esmorzar. En acabar esta xocolatà, anirem tots junts fins el Teatre on ens esperarà una Gran actuació de Titelles per fer-nos disfrutar amb magnífiques històries.

A les 18:45 hores, farem un xicotet passacarrer amb la imatge de Santa Cecilia, des del Musical fins a l’Església de Sant Llorenç.

A les 19 hores, a l’Església de Sant Llorenç MISA en honor a la nostra patrona. En acabar, traurem la Santeta pels carrers del poble, per a acabar al Teatre Liceu.

A les 20:30 hores, CONCERT en Honor a Santa Cecília, al Teatre Liceu.

A les 22:30 hores, Sopar de Germanor.

Dijous, 20 de Desembre

A les 18 hores, PRIMER DIA D’AUDICIONS dels alumnes de l’Escola de Música “Leopoldo Magenti” al Teatre Liceu. Els alumnes ens tindran preparat més d’una sorpresa dels avanços que han anat fent durant este trimestre.

Divendres, 21 de Desembre

A les 18 hores, SEGON DIA D’AUDICIONS dels Educands de l’Escola de Música. Tot allò que han anat preparant, ens ho interpretaran estos dies. I segur que faran unes actuacions perfectes!

Diumenge, 23 de Desembre

A les 18 hores, CONCERT DE NADAL de la BANDA JOVE de la Societat Unió Musical Alberic. A este concert, que de segur que ens emocionarà a tots els assistents, el seu director Santi Muñoz dirigirà a la “Bandeta” demostrant tot el que han anat adquirint i aprenent en el que portem de curs.

Dimecres, 26 de Desembre

A les 19 hores, CONCERT EXTRAORDINARI DE NADAL a càrrec de la Societat Unió Musical Alberic. Este es un dels concerts més recomanable per a anar a gaudir de la música, on sempre hi ha sorpreses i molts regals.

Nota: Tots estos son els actes que la Societat Unió Musical Alberic ha preparat per a celebrar les Festes de Santa Cecilia i de Nadal de 2012. La SUM Alberic es reserva el dret d’anul.lar o modificar algún dels actes programats, així com de fer-ne algun que no ha estat previst. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *