A la reunió, que ha estat una primera presa de contacte, l’alcalde, Vicent Muñoz, ha donat a conèixer al secretari autonòmic els diversos recursos turístics del municipi i les possibilitats de potenciar-los per atreure encara més visitants.

L'alcalde ha sol·licitat suport a Colomer a l'hora de plantejar-se fórmules de finançament, "ja que no cal oblidar que som una població amb gran potencial però també menuda, amb la qual cosa tota ajuda econòmica seria d'agrair".

L'equip de Francesc Colomer afirma estar treballant en dissenyar una estratègia en base als paisatges i espais turístics més enllà dels municipis. En aquesta línia, ha recomanat, per exemple, l'organització de cursos de formació en la població a través de la Xarxa de Centres de Turisme (CdT).

D'altra banda, la dansà de la Font de la Figuera, unes de les més antigues de la Comunitat Valenciana, està declarada Festa d'Interès Turístic Local i també ha estat un dels atractius tractats en la reunió, a més de l’abundant muntanya, els forns naturals al voltant de la població, la "Ruta de les Fonts", al casc urbà, o el retaule de Joan de Joanes en el Temple Parroquial, els cellers o les cases rurals.

Per la seua banda, la regidora de Turisme, Puri Lluch, ha manifestat: "disposar de l'ajuda d'institucions superiors a l'hora d'elaborar un pla estratègic ens facilitaria molt la tasca".

A la reunió també hi era present el subdirector de l'Agència Valenciana de Turisme, José del Campo, el qual ha plantejat "aprofitar el potencial del Museu Històric Etnològic de la Font destacant la seua fantàstica col·lecció museogràfica".

Grupo TORMO – Fruterías Tormo te ofrece esta noticia

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *