Esta reivindicació, que ve de lluny, pot estar més prop de materialitzar-se després de l'interés mostrat per la regidora, "Una de les meues intencions és posar en valor i traure-li el màxim rendiment al patrimoni cultural que tenim en la nostra ciutat".

Per la seua banda Agustí Ferrer, veu factible aplegar a acords que facen  possible l'inici de converses que puguen aproximar-nos a la consecució de subvencions; a més de mostrar-se il·lusionat davant la probabilitat de donar ús cultural a alguns dels espais, ara en ruïnes, i que després d'una intervenció, d’acord amb el Pla Director redactat per la Direcció General de Patrimoni Cultural de la Generalitat, podrien ser musealitzats.

Pel que respecta a Xavier Blasco, fa uns quants anys que reivindica actuar en el cenobi per tal de poder-lo mostrar amb tot l'esplendor que va tindre en la seua època. Reconeix que la voluntat política existix i que és necessària i importantíssima de cara a possibles projectes de futur, encara que l'interés sempre ha estat per damunt de la voluntat. Blasco és conscient que estem en un procés molt inicial, però es mostra il·lusionat davant l'opció de desempolsar eixa anhelada reivindicació, la d'actuar en el monestir.

Tots tres són conscients que no és una tasca senzilla, a pesar d'això han acordat posar en marxa la maquinària per tal de consensuar posicions i buscar mesures que afavorisquen (futures) hipotètiques intervencions en un dels nostres monuments més emblemàtics,  el monestir de la Santa Maria de la Murta, que va ser declarat Bé d’Interés Cultural en 2002.

Daniel Matallín Alzira te ha ofrecido esta noticia

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *