La fira va ser organitzada per una comissió conjunta de representants dels instituts La Costera, Josep de Ribera i Lluís Simarro, l'associació d'alumnes i ex-alumnes ASAEX i la regidoria d'Educació.

Els ingressos d'aquesta activitat van destinats a benefici d'Aspromivise, Creu Roja, Cáritas i Gent de la Consolació. Durant l'acte també es lliuraren diplomes a les entitats col·laboradores: Camot, Escoles Solidàries i Xateba.

La regidora es va mostrar satisfeta de poder assistir a l'acte, donada la seua vinculació personal amb aquest tipus d'entitats. Amorós està “convençuda de que l'educació és la millor eina per construir un món millor. A través d'activitats com la Fira Solidària, s'estableix un fil de connexió entre l'àmbit educatiu i la societat que cal posar en valor. L'educació en valors és el futur”.

Amor Amorós va manifestar el recolzament de la nova corporació a aquest tipus d'iniciatives. La regidora d'Educació va confessar que es troba molt il·lusionada amb la nova etapa política que comença aquesta legislatura. Finalment, es va adreçar als professors presents a l'acte per insistir en que “han de continuar amb l'important tasca d'educar en valors i fer dels nostres fills i filles persones crítiques i responsables”.

A l'acte assistiren nombrosos professors i alumnes dels instituts implicats en la iniciativa. En general, es va destacar la vessant social i solidària de l'activitat. Entre les intervencions dels professors va destacar la d'Eugeni Mora, del Grup d'Igualtat del Josep de Ribera, qui va dir que “sí que es poden canviar les coses. L'exemple és l'actitud i l'esforç dels alumnes que participaren en la Fira Solidària”.

A més d'Amorós, també hi estigueren presents el primer tinent d'alcalde, Miquel Lorente i la regidora d'Igualtat, Francesca Chapí, qui va acudir en representació de Xateba.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *