El document, de sis punts, senyala la voluntat inequívoca per part dels dos grups polítics de mantenir tots els serveis públics que actualment es presten a la Pobla Llarga com l'Escola Infantil (de 0 a 3 anys), fomentar la participació ciutadana en la política municipal, millorar l'actual política lingüística i cultural totalment abandonada pels 12 anys del Partit Popular, recuperar el nom Plaça País Valencià llevat pel PP en el 2003 amb una clara intencionalitat de restar identitat als valencians, millorar les ajudes d'emergència, i la realització d'una auditoria que mostre quina es la situació actual del consistori i quina es la viabilitat per als pròxims anys.

“Aquests 12 anys sense diàleg entre els grups municipals, entre els representants dels partits polítics, de falta de transparència, provocats pel Partit Popular de la Pobla Llarga ha finalitzat i esta legislatura serà la del consens, la de la transparència” comenta Neus Garrigues.

“Des del respecte i la pluralitat hem demostrat que podem aconseguir acords, per avançar cap a La Pobla Llarga que volem. A tot el País Valencià l’esquerra tenim l’oportunitat i l’obligació, durant aquesta legislatura, de demostrar que des de la pluralitat es pot governar ” comenta Daniel Carbonell.

La sessió d'investidura se celebrarà el pròxim dissabte 13 de juny a les 12 hores al saló d'actes de la Casa de la Cultura de la Pobla Llarga.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *