Propostes com ara El bosque de Grim, de la que van gaudir més de 400 escolars a Benigànim, o l’exposició interactiva Cambiar la cara, instal·lada a la Plaça Santo Domingo d’Ontinyent i en la que participaren prop de 1.000 persones entre el dissabte i diumenge, o la cloenda de la MIT amb l’espectacle L’Endrapasomnis a un Teatre Echegaray plé en són algunes mostres de l’èxit obtingut.

La direcció també es mostra satisfeta per la percepció positiva respecte a la qualitat artística de les propostes que els ha arribat tant del públic com dels col·laboradors dels 15 municipis participants a la MIT: Agullent, Aielo de Malferit, Albaida, Atzeneta d’Albaida, Benigànim, Benissoda, Bocairent, Fontanars dels Alforins, Montitxelvo, L’Olleria, Ontinyent, Otos, El Palomar, La Pobla del Duc i Salem.

“Estem molt contents, però som conscients que La MIT pot créixer i anem a replantejar algunes coses de cara al 2016” reconeix Policarpo. “Ens agradaria obrir-nos un poc més al públic valencià, que puguera visitar-nos gent d’altres parts de la Comunitat. També treballarem el calendari per a intentar evitar coincidències horàries en la programació i que es puguen proposar itineraris teatrals al llarg del cap de setmana” avancen des de la direcció artística de la Mostra.

Des de l’àrea de cultura de la Mancomunitat i el nou equip artístic ja està treballant noves idees per a la propera edició de la Mostra Internacional de Titelles a la Vall d’Albaida, que mantindrà la combinació del suport a l’escena valenciana, amb companyies de les tres províncies, junt amb la programació d’espectacles de reconegudes formacions nacionals i internacionals. L’objectiu és que el públic valencià puga conèixer de primera mà cap a on evoluciona el teatre de titelles i que propostes culturals de primer nivell arriben a tots els racons de la comarca.

Alejandro Muñoz – Empresa Multiservicios te ha ofrecido esta noticia

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *