També es van comprometre des de la Mancomunitat a estudiar i treballar per tal de poder canviar la ubicació de estes instal•lacions i portar-les al parc vial.

Mentre tant la canera continua amb la seu tasca de ser un servei públic avalat per el 34 municipis de la vall i durant aquest primer trimestre de l’any continuen millorant les dades d’adopció dels animals que diariament entren en la canera de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida. Durant el primer trimestre s’han adoptat 104 animals i s’han recuperat  per els seus propietaris 25. Son dades que ja les voldrien tindre totes les associacions protectores. Totes les adopcions amb els animals identificats excepte els cadells de pocs messos que s’ha procedit a vacunarlos de parvo i desparasitarlos.

A la Canera  s’ha aconseguit que l’entrada d’un animal en les instal.lacions siga unicament un lloc de pas fins a la seua destinació. Propietaris, particulars i Associacions Protectores de la Comunitat Valenciana i de fora de la Comunitat Valenciana, col.laboren diariament en aquesta tasca.

Una eina de gran utilitat han estat les xarxes socials, a través de la quals els animals no identificats, han sigut difundits fins que algú s’ha interessat i el animal ha sigut adoptat. Aquestos animals adoptats han viatjat a diverses capitals de Espanya, Madrid, Barcelona, Saragossa, etc, i fins i tot fora de España, per a estar amb el seu adoptant.

Per altra banda l’identificació obligatòria dels animals de companyia ha sigut de gran ajuda per  a que els propietaris puguen recuperar les seues mascotes perdudes. Moltes vegades els animals sols que veiem al carrer no han sigut abandonats, sino que amb un descuit del propietari han fugit per anar a relacionar-se durant una estona amb els de la seua especie. Es en aquestos casos quan l’identificació dels animals fa el seu paper i gràcies a ella poden localitzar al propietari.

Per aixó des del Servei de Canera de la Mancomunitat volen possar de manifest la importància de que tots els gossos estiguen identificats per a facilitar la seua recuperació i volen animar a tots els interessats en compartir la seua vivenda amb un animal de companyia, a que visiten la canera i que busquen allí el seu millor amic, que de segur el trobarà. També insistint en que la decisió siga responsable.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *