Ha afegit que “el certamen ofereix la possibilitat de promocionar el nostre destí arreu del món i focalitzar a nivell nacional totes les ofertes turístiques elaborades pels agents econòmics de la comarca, a més ens permet fer una prospecció de mercat amb la finalitat de configurar paquets turístics a la carta i segmentar el mercat”.

Puchades ha subratllat que “del 31 de gener al 2 de febrer de 2013 la Mancomunitat estarà present en Fitur amb la finalitat de posicionar la comarca com a destinació turística d’interior dintre de la Comunitat Valenciana”. Aquest any, com a novetat, destacarà la difusió de 25 escapades turístiques de diferent tipologia com el turisme d’interior, el de salut i benestar, el cultural, el familiar i l’enoturisme o el de luxe a més de 6 paquets turístics que combinen costa i interior amb propostes tan suggerents com la cultura, la festa, la gastronomia, l’esport o la natura entre altres.

El president ha explicat que “tots els atractius turístics units reforcen el destí i contribueixen a obtenir millors resultats i majors beneficis”. Igualment, ha ressaltat la bona acollida que estan tenint les ofertes turístiques que han elaborat els agents econòmics de la comarca així com el programa de visites guiades Obrim les portes de la Vall que any rere any realitza la Mancomunitat”.

Fitur 2013, compta amb un espai expositiu de 56.500 metres quadrats repartits en huit pavellons i amb més de 9.000 empreses participants, concretament els productes turístics de la Vall d’Albaida es troben ubicats al pavelló 7 dintre de la Diputació de Valencia, en el mostrador de València Terra i Mar, on esta representada tota la província de València i la Vall d’Albada. Allí els visitants trobaran no sols els nombrosos recursos naturals, culturals i monuments amb els quals compta la comarca de la Vall d’Albaida, sinó també el programa d’Obrim les portes de la Vall 2013, els paquets turístics i les ofertes elaborades per aquesta ocasió.

Ahir, la Fira Internacional de Turisme va ser inaugurada pels prínceps d’Astúries. Durant la jornada, el president de la Diputació de València, Alfonso Rus Terol, i el diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán, van visitar els estand de la província, centrant-se en els productes i serveis turístics que ha elaborat el sector empresarial i mostrant un interés especial en les de la Vall d’Albaida.

Durant la jornada de ahir, 31 de gener, el president de la Generalitat, Alberto Fabra, i el conseller d’Economia, Indústria Turisme i Ocupació, Máximo Buch han mostrat  gran satisfacció per la participació ,resultat aconseguit i pels productes oferits.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *