Els participants es podran donar cita en les diferents modalitats en competició, cas de la narrativa curta o la poesia, amb l'objectiu últim de fomentar l'ús del valencià i estimular la creativitat literària entre els estudiants de segon cicle d'ESO, batxillerat i cicles formatius.

Els primers premis de narrativa curta i poesia estaran dotats amb un premi de 400 euros, amb 250 per al segon i 150 per al tercer. Els participants podran presentar una sola obra en cadascuna de les modalitats i hauran d'estar escrites en valencià i ser inèdites. La presentació dels treballs es realitzarà abans del 24 d'abril, remetent-se els originals a l'adreça benimodo_premis@gcva.es.

El jurat estarà compost pel regidor de Cultura de l'Ajuntament de Benimodo i membres de la comunitat educativa dels centres locals, sent la resolució inapel·lable. Després de crear-se en 1987, un període d'absència va posar en perill la continuïtat del concurs literari, que finalment es va recuperar el passat any amb un gran èxit de participació, sent les obres publicades en un volum recopilatori.

Premis recomanats per: TOimprove agency, BDLC-Noticias, Blue Radio FM i Portal Comarcal.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *