Així, el dissabte de vesprada es viurà un ambient esportiu per a totes les edats al centre del poble.

Com ha comentat el regidor d’Esports, Antonio Colomer, “hem buscat facilitar la participació a tots els aficionats i també al que no ho són tant però tenen ganes d’unir-se a una vesprada d’esport”. En eixe sentit, la participació dels xiquets i de les xiquetes serà gratuïta, mentre que els adults (majors de 16 anys) hauran de fer una inscripció de 4 €. Aquests participants comptaran amb entrada lliure a la piscina, servei de dutxes, avituallament i una samarreta (als 300 primers inscrits que passen l’arc de meta).

Les inscripcions, tant de xiquets com d’adults, estan obertes a www.somesport.com fins el dijous, 4, a les 20 h. Colomer ha recordat que “l’any passat l’assistència d’esportistes ens va motivar i enguany les expectatives marcades apunten al mateix nombre d’inscripcions i participants, i si cal, més participants locals”. A això, el regidor d’Esports ha volgut “animar a tots els veïns del poble a participar, als aficionats que tots coneixem i també a les persones que poden contribuir a fer una cursa sana, d’esportivitat i superació”.

Els corredors més menuts,  barrufets prebenjamins, benjamins, alevins i infantils, començaran les seues proves a partir de les 18.30 h. Mentre que els seniors i veterans correran a partir de les 20 h. en un recorregut de 7.650 km. que començarà i acabarà al carrer Major.

Les proves acabaran amb el lliurament de trofeus, que en les categories d’adults tindran també premi als corredors locals més ràpids, femenins i masculins.

Característiques de la prova d’adults

La Cursa fa un trajecte de 7.650 metres, circular, amb eixida i arribada al mateix punt del centre urbà. Amb una dificultat tècnica moderada, el trajecte assoleix un desnivell acumulat de baixada i de pujada de 110 metres, que dóna fe de l’orografia característica del Poble Nou de Benitatxell.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *