La jornada, impulsada des de la regidoria de Promoció Econòmica, ha comptat amb una mesa rodona institucional, moderada per Eduardo Alcalde, amb la participació del president de Caixa Popular, Benet Delcan; del president de Càmera València, José Vicente Morata; del director general d'Economia, Emprenedoria i Cooperativisme de la Generalitat Valenciana, Francisco Álvarez Molina i de l'alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà.

L'alcalde ha agraït al president de la Càmera de Comerç l'elecció de la ciutat per a l'organització d'aquesta jornada i ha demanat que aquesta institució torne a prestar els serveis a la ciutat per tal d'ajudar als empresaris i comerciants de Xàtiva. Cerdà ha exposat que “en situacions com l'actual, el paper de l'Ajuntament passa per facilitar al màxim que els emprenedors troben les millors condicions possibles per poder desenvolupar els seus negocis, agilitzant tràmits, estant al seu costat i sent receptius a les seues necessitats”.

Segons l'alcalde el valor d'aquesta iniciativa radica en la seua capacitat de dinamització i en la possibilitat de que els emprenedors obtinguen informació mitjançant l'intercanvi d'idees i bones pràctiques. Cerdà va destacar Xàtiva com a un notable exponent d'oferta de comerç i serveis i va insistir en el paper de la Càmera de València per tal d'impulsar la capacitat de la ciutat per atraure nous clients i negocis. En paraules del primer edil “resulta molt important que es posen els mitjans per a formar i ajudar als nous empresaris i per això ens felicitem d'iniciatives com aquesta”.

Inauguració de la Fira Outlet

Prèviament, en la sessió inaugural de la jornada de la Càmera de Comerç ha participat el tinent d'alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Miquel Lorente. El regidor ha destacat la importància de dur a terme accions de dinamització de l'economia local. Segons Lorente, cal posar de relleu les possibilitats de l'economia social i sostenible, en la recerca d'un model econòmic més just i eficient que reactive el teixit productiu local.

D'altra banda, aquesta vesprada a les 19'30h està prevista una visita de representants de la Corporació Municipal al recinte de la Fira Comercial Outlet, organitzada per ADEXA amb la col·laboració de l'Ajuntament. La fira, que s'inaugura hui, estarà ubicada a l'Albereda de Xàtiva fins el proper diumenge. Demà, a més a més, la Casa de Cultura albergarà a les 16:00h la conferència “10 claus per conquistar el cor dels teus clients”, impartida per Manuel Amat.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *