Així ho ha expressat Gaspar en la reunió que ha mantingut este migdia amb el primer edil en la visita que ha realitzat a la ciutat.

Actualment, Cullera abona 480.000 euros anuals a la diputació per tal que esta última li gestione la recaptació d'impostos, una quantia que l'actual govern municipal considera «desproporcionada», ja que estima que el cost real de la prestació oscil·la al voltant dels 200.000 euros.

Encara que Gaspar no ha volgut parlar de xifres concretes, sí que ha assenyalat que la revisió a la baixa beneficiarà a les arques municipals «perquè li permetran disposar de més recursos anuals en el pressupost».

Mayor ha recordat que la decisió de l'anterior equip de govern municipal de cedir a la institució provincial la gestió dels tributs ha suposat «una càrrega addicional per a l'economia municipal» posat que segons defensa «no s'han complit cap de les condicions econòmiques oferides en principi. Al final hem pagat més del que se'ns va dir i açò ha perjudicat al veí perquè s'ha generat més deute i disposem de menys diners per a polítiques destinades a millorar la vida de les persones». «Això canviarà amb la rebaixa», ha dit.

Eficiència en l'atenció

El primer edil de Cullera també ha traslladat a Gaspar la necessitat de millorar l'atenció que es presta al contribuent. En eixe sentit, ha ressenyat les nombroses queixes dels usuaris pel deficitari servici que s'ha oferit fins ara. Fa uns mesos es va produir un canvi en el programari de gestió que segons expliquen els tècnics del consistori registra moltes fallades, la qual cosa va en detriment de l'atenció al ciutadà. Sobre este tema, Gaspar ha afirmat que es revisarà el funcionament de l'aplicació del servici per a fer-lo més eficient.

D'altra banda, el vicepresident ha avançat que es treballarà perquè la informació siga més accessible per als treballadors municipals. «Hem parlat de millores que introduir perquè la informació siga més fluida. En ser una oficina de l'ajuntament no té accés ara a tota la documentació i anem a canviar açò per a agilitar els tràmits», ha indicat.

Este conjunt de millores s'emmarquen en la política de la nova diputació de «impulsar polítiques que milloren la vida de les persones», ha conclòs Gaspar qui ha mostrat una bona sintonia amb Mayor.

Bisbal Paelles Monumentals te ha ofrecido esta noticia

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *