Després de la missa concelebrada a les 10:00 hores la Parròquia de Sant Carles, davant la imatge del Santíssim Crist de l'Agonia, el so dels arcabussos precedia a les 12:00 a l’ambaixada mora a càrrec dels Mossàrabs, on l’ambaixador Ignacio Bordera i el banderer José Pedro Jordá acudien a un castell on els esperaven els seus homònims pel bàndol cristià, Raül Albuixech i Amadeo Juan, de la comparsa Cides.

Enguany el balcó de l’Ajuntament romania obert durant l’ambaixada, contemplant-la des del mateix  l’alcalde, Jorge Rodríguez, la primera tinenta d’Alcalde, Rebeca Torró, i els regidors Pablo Úbeda, Jaime Peris, Tudi Guillem i Óscar Borrell, a més de representants de la Societat de Festers i de la delegació de l’Associació de Cronistes Mexicans procedents de Zacatecas que estan passant estos dies a la ciutat. El primer edil i els regidors baixaven posteriorment per a saludar als càrrecs i festers.

Els guerrers de la creu recuperaran el castell de festes de vesprada, després d’escoltar-se els versos de Joaquín José Cervino i imposar-se la creu a la mitja lluna a una nova batalla. Una volta finalitzada l’ambaixada cristiana tindrà lloc una desfilada final que marcarà la fi dels intensos dies de la “Setmana Gran”, però no oficialment de les festes, que no es donaran per tancades fins diumenge 6 de setembre, quan tindrà lloc la pujada de la imatge del Crist de l’Agonia fins la seua Ermita de Santa Anna.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *