Sábado, Mayo 23, 2015

Xàtiva

El PSPV de Xàtiva afronta el tancamament de campanya amb opcions de ser la força més votada

El candidat socialista a l'alcaldia de Xàtiva, Roger Cerdà ha reclamat el vot de la ciutadania "per obrir un nou temps a Xàtiva caracteritzat per l'honradesa dels representants públics, per la transparència en la gestió, pel treball i per la participació ciutadana". El PSPV-PSOE va celebrar ahir un míting en el centre de l'Albereda de Xàtiva.

 

Hellín (EU-Xàtiva): “Les politiques per a la joventut per part del PP no han sigut ni bones ni roins, han sigut innexistents”

Esquerra Unida Xàtiva denuncia que més de la meitat de les persones menors de 35 anys de Xàtiva no tenen ocupació i més de 500 joves han hagut d'abandonar la ciutat. Segons Alejandro Hellín, membre de la candidatura d'Esquerra Unida Xàtiva, “és pot canviar aquesta realitat mitjançant polítiques actives d’ocupació amb inversió pública, espais de coworking i ocupació verda." 

 

COMPROMÍS per Xàtiva és el grup que ha aconseguit que li foren aprovades més propostes, les quals han fet canviar el funcionament de l’Ajuntament

Suñer: “la nostra tasca d’oposició constructiva i les propostes que hem fet són la nostra garantia per al bon govern”. La candidata a l’alcaldia de COMPROMÍS per Xàtiva ha valorat hui la tasca d’oposició constructiva feta els últims anys, amb la presentació de propostes, mocions i interpel•lacions, moltes de les quals han hagut de ser aprovades “perquè demostraven les males pràctiques del govern del PP i deixaven clars diversos assumptes en els quals s’incomplia la legalitat.”

 

Fiesta presentación oficial este sábado noche del nuevo concesionario Opel GP Automoción en “Space of music” Xàtiva

La sala de referencia en la zona “Space of music” Xàtiva a preparado una fiesta por todo lo alto para dar a conocer el nuevo concesionario Opel GP Automoción (Xàtiva y Alcoi). Será este sábado, 23 de mayo, a partir de la 01:00 horas de la madrugada, con Motor Girls, Exposición de coches y video proyecciones Opel.

 

Plaza Mayor Xàtiva acoge este sábado una macrofiesta con motivo de la “Feria del Vehículo de Ocasión” organizada por Opel GP Automoción

El nuevo concesionario Opel GP Automoción (Xàtiva y Alcoi) organiza una “Gran Feria del Vehículo de Ocasión” en el Centro Comercial Plaza Mayor Xàtiva, desde hoy jueves, día 21 hasta este sábado, 23 de mayo, que cuenta con una exposición de 100 vehículos de todas las marcas y modelos expuestos en el párquing del Centro Comercial.

 

Plaza Mayor Xàtiva acoge estos días la “Gran Feria del Vehículo de Ocasión” organizada por Opel GP Automoción

El nuevo concesionario Opel GP Automoción (Xàtiva y Alcoi) organiza una “Gran Feria del Vehículo de Ocasión” en el Centro Comercial Plaza Mayor Xàtiva, desde hoy jueves, día 21 hasta este sábado, 23 de mayo, que cuenta con una exposición de 100 vehículos de todas las marcas y modelos expuestos en el párquing del Centro Comercial.

 

El Col·legi Claret Xàtiva recapta 2.433 euros per al Nepal

Dimecres passat 13 de maig, tota la comunitat educativa del Col·legi Claret va celebrar el seu tradicional Esmorzar Solidari. Enguany, tota la recaptació anava destinada als damnificats del recent terratrèmol a Nepal mitjançant el compte de Càrites Diocesana. Finalment, després del pertinent recompte, va ser 2.433 euros la quantitat recaptada. A més, els excedents de menjar i l'Operació Quilo es van portar al Convent de la Consolació i a l'Asil d'ancians.

 

Los servicios municipales esenciales son una prioridad para Esquerra Unida de Xàtiva

Esquerra Unida Xàtiva se compromete a revisar todos los contratos de servicios externalizados, que actualmente tiene el ayuntamiento. Según ha asegurado Mª Carmen Palazón, miembro de la candidatura de Esquerra Unida Xàtiva, la desidia e ineficacia del gobierno local, ha llevado los servicios municipales más básicos al deterioro y a la externalización. 

 

Página 1 de 205

Síguenos en...

Suscríbete

Recibe en tu email las últimas actualizaciones del Portal Comarcal

Farmacias de Guardia

El TIEMPO

Sorteos Cine

Sorteos

Actividades y Agendas

Actividades

Portadas prensa escrita

Agencias y Medios

  

Videos institucionales

Videos institucionales

 

Ruta dels Borja

Xàtiva: La Ruta dels Borja

Repor: Els Borja i Xàtiva

Recreacions Històriques "Els Borja i Xàtiva"

Comte d'Urgell

La història del Comte d'Urgell

Conquesta Jaume I

La Conquesta de Jaume I

El Collar de la Coloma

El Collar de la Coloma

Castell de Xàtiva

Visites teatralitzades al Castell