Sábado, Febrero 13, 2016

Xàtiva

Xàtiva va pagar més de 620.000€ a EGEVASA entre 2014 i 2015

La despesa per consum d'aigua de l'empresa de la Diputació arribà a triplicar les quantitats d'anys anteriors. La factura de l'aigua que l'Ajuntament de Xàtiva va pagar a EGEVASA durant els anys 2014 i 2015 va créixer exponencialment durant aquestos anys. Concretament, en 2014, la despesa en aigua del dipòsit de la Bola va ascendir a 320.000 euros, mentre que en 2015, va superar els 300.000 euros.

 

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Xàtiva substitueix les lluminàries al Pavelló de Voleibol

Aldavero: "treballem des del realisme i el rigor en la gestió econòmica per tal que les instal·lacions estiguen en les millors condicions possibles, malgrat els 25 milions d'euros de deute". Els nous focus estalviaran entre el 30 i 50% de consum energètic.

 

COMPROMÍS destapa els sobrecostos de CIEGSA a la ciutat de Xàtiva

“Només l’Institut Dr. Lluís Simarro va costar un 56% més del previst. En total el sobrecost es situa en 7. 253.000 euros. El cas CIEGSA, l’empresa que es va crear per adjudicar la construcció d’infraestructures educatives i que va servir per un desviament sistemàtic de diners, segons s’està investigant en els Tribunals, s’ha convertit en un dels casos de corrupció i saqueig més greus que hem patit en la nostra terra.”

 

L’Ajuntament de Xàtiva revisa les adjudicacions a les empreses investigades en la “Operació Taula”

Algunes de les empreses investigades són proveïdors habituals de l'Ajuntament de Xàtiva per contractes adjudicats per l'anterior corporació. L'operació policial del passat 26 de gener, que va concloure amb 24 detencions de polítics, empresaris i tècnics de la Diputació de València, ha posat el focus en múltiples contractes de subministrament i obres adjudicades a les empreses implicades en la trama. Alguns dels empresaris detinguts tenen una estreta relació amb l'Ajuntament de Xàtiva i han estat beneficiaris de diferents contractes en els últims anys, sota el govern de Rus.

 

Celebra el Día de los Enamorados como se merece tu pareja en el bar-tapería “El Castell” (Xàtiva)

Celebra el Día de los Enamorados “San Valentín” como se merece. Sal de la rutina de pareja y dale una buena sorpresa a tu chic@. San Valentín se presenta como una excusa ideal para innovar y salir de la rutina de tu vida en pareja. Para esta fecha tan especial, los restaurantes elaboran menús con auténticas delicatesen dignas de degustar. Ya se sabe que un buen principio siempre tiene un buen final, si empezáis cenando así de bien, ¿cómo serán los postres?

 

Xàtiva se suma a la marxa europea pels drets dels refugiats

Angulo referma el compromís d'acció per part de la comissió mixta d'ajuda als refugiats del conflicte sirià. La regidora de Benestar Social de l'Ajuntament de Xàtiva, Xelo Angulo, ha informat al membres de la comissió mixta d'ajuda als refugiats del conflicte sirià de que Xàtiva participarà en els actes de la Marxa Europea pels Drets dels Refugiats.

 

Joventut planifica la seua programació reunint-se amb les Associacions Juvenils de Xàtiva

Baraza: "els joves de Xàtiva havien estat deixats de banda durant anys". La regidora de Joventut de l'Ajuntament de Xàtiva, Lena Baraza ha iniciat un pla per tal de rellançar les activitats d'aquesta àrea. Durant els mesos de desembre i gener, Baraza ha estat mantenint res amb diversos col·lectius de l'àmbit juvenil, cultural i esportiu de la ciutat. Com a resultat d'aquestos contactes, la regidora ha pogut analitzar quina és la situació actual de les associacions juvenils de la ciutat.

 

Xàtiva: Cultura informa d’un saldo positiu de més de 50 mil euros en l’Homenatge a Raimon

Xàtiva: Cultura informa d’un saldo positiu de més de 50 mil euros en l'Homenatge a Raimon. L'informe de liquidació de la regidoria senyala uns ingressos de 90.553,29 euros front a 40.405,78 euros de despeses. La recaptació per venda d'entrades arriba fins els 30.500 euros com a conseqüència del pagament de tot el taquillatge dels dos recitals.

 

Página 1 de 238

Síguenos en...

Suscríbete

Recibe en tu email las últimas actualizaciones del Portal Comarcal

Farmacias de Guardia

El TIEMPO

Sorteos Cine

Sorteos

Actividades y Agendas

Actividades

Portadas prensa escrita

Agencias y Medios

  

Videos institucionales

Videos institucionales

 

Ruta dels Borja

Xàtiva: La Ruta dels Borja

Repor: Els Borja i Xàtiva

Recreacions Històriques "Els Borja i Xàtiva"

Comte d'Urgell

La història del Comte d'Urgell

Conquesta Jaume I

La Conquesta de Jaume I

El Collar de la Coloma

El Collar de la Coloma

Castell de Xàtiva

Visites teatralitzades al Castell