Martes, Diciembre 01, 2015

Xàtiva

Dr. Carralero (Xàtiva): “Invisalign: La ortodoncia del siglo XXI”

¿Quieres sonreír sin complejos pero no te convencen los brackets? Invisalignes la ortodoncia que permite el movimiento gradual de los dientes a través de aligners (férulas invisibles) extraíbles,  hechos a medida del paciente.

 

Esquerra Unida de Xàtiva surt al carrer a explicar el pressupost municipal de 2016

Demà dissabte 28 a partir de les 18 h a la Plaça Sant Francesc de Xàtiva tindrà lloc la Assemblea Oberta. El col•lectiu d’Esquerra Unida Xàtiva torna a eixir al carrer per escoltar la veu dels ciutadans i explicar els pressupostos municipals de 2016, com participar en ells i la seua importància.

 

El Conservatori Lluís Milà de Xàtiva ja està impartir l'assignatura de saxòfon amb el nou professor

El regidor del Conservatori, Joanjo Garcia Terol, ha comunicat que esta assignatura ja està funcionant a partir des de aquest dilluns 23 de novembre. El Conservatori Lluís Milà te professor de saxo. La plaça de professor interí s'ha cobert després de realitzar un procés accelerat de concurs oposició. El procediment abreujat a poc més de 3 setmanes ha consistit en una prova pràctica i una valoració dels mèrits dels candidats. En total s'han presentat 21 persones de les quals han aprovat 6 l'examen.

 

L'Ajuntament de Xàtiva tala una de les palmeres de la Casa de la Cultura per risc d'abatiment

Es tracta d'un exemplar monumental pel que ha sigut necessari utilitzar maquinària i personal especialitzat capaç de treballar en un espai complex. L'Ajuntament ha talat una de les palmeres de la Casa de la Cultura per evitar que caiga sobre el pati o la façana de l'edifici. Es tracta d'un exemplar de 21 metres i més de 100 anys catalogat de monumental.

 

EU-Xàtiva demana que l’Ajuntament es sume a demanar una “Prestació d’Ingressos Mínins” per als més desafavorits

Demana adherir-se a l’arreplegada de signatures formals per establir una Llei que ho faça possible. El grup municipal d’Esquerra Unida proposa que l’Ajuntament s’adhereix a demanar una nova prestació econòmica d’ingressos mínims per a les persones més vulnerables i en estat de pobresa total. Treballadors i treballadores en precari a qui l’actual estructura de protecció social no garanteix renda suficient.

 

Roger Cerdà: “El primer repte del consorci de les Comarques Centrals és la reactivació económica”

L'alcalde de Xàtiva participa en la jornada inaugural de la Universitat d'Hivern d'Ontinyent. L'alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà va participar ahir de matí a la jornada inaugural de la cinquena edició de la Universitat d'Hivern d'Ontinyent, que organitza anualment la Universitat de València.

 

Tancament de la Setmana Cultural de la Unió de Pensionistes de Xàtiva

La Unió Democràtica de Pensionistes va celebrar l'acte de tancament de la seua setmana cultural.

 

Diumenge esportiu a Xàtiva

La Junta Local Fallera, amb la col·laboració d'Avanza fitness sportclub, ha organitzat per a aquest diumenge 22 de novembre a l'Albereda Jaume I una activitat esportiva que recollirà distintes modalitats: Spinning (10:00) amb Francis i Sabina, crossfit (11:00) amb Miguel Ferrero i zumba (12:00) amb Yan Espinosa. L'entrada per poder participar és de 3 euros, i els beneficis aniran a parar a la Societat Protectora d'Animals de Xàtiva (SPAX).

 

Página 1 de 232

Síguenos en...

Suscríbete

Recibe en tu email las últimas actualizaciones del Portal Comarcal

Farmacias de Guardia

El TIEMPO

Sorteos Cine

Sorteos

Actividades y Agendas

Actividades

Portadas prensa escrita

Agencias y Medios

  

Videos institucionales

Videos institucionales

 

Ruta dels Borja

Xàtiva: La Ruta dels Borja

Repor: Els Borja i Xàtiva

Recreacions Històriques "Els Borja i Xàtiva"

Comte d'Urgell

La història del Comte d'Urgell

Conquesta Jaume I

La Conquesta de Jaume I

El Collar de la Coloma

El Collar de la Coloma

Castell de Xàtiva

Visites teatralitzades al Castell