Jueves, Mayo 26, 2016

Xàtiva

Agents del Seprona i Guàrdia Rural vigilaran l’abocament incontrolat d’envasos de fitosanitaris per tot el terme de Xàtiva

La campanya d'informació i control es repetirà periòdicament per tot el terme de Xàtiva. L'Ajuntament de Xàtiva, en col·laboració amb el Servei de Protecció de la Natura de la Guàrdia Civil (Seprona), ha iniciat una campanya de vigilància i informació per evitar l'eliminació incontrolada d'envasos de productes fitosanitaris en el terme rural. L'acció, que anirà repetint-se periòdicament, consisteix en detectar punts on s'abandonen aquestos residus perillosos, reconduint als infractors per tal que els dipositen a la xarxa SIGFITO, sistema de recollida legal establert. Es tracta, d'aquesta manera, d'evitar abocaments incontrolats en séquies i hortes de Xàtiva.

 

La GVA refrenda les polítiques socials de Xàtiva augmentant en més de 80.000€ la subvenció

El canvi de prioritats de l'Ajuntament es veu apuntalat per un increment del 15% en l'ajuda que concedeix la Generalitat. Angulo: “Xàtiva és una ciutat que rescata persones”.

 

Hui comença a Xàtiva l’enquesta de Participació Ciutadana sobre la Fira d’Agost

Es pot votar des d'Internet o acudint a la Casa de Cultura, la Llar del Jubilat de la plaça Roca o el Centre Social de Majors d'Abu Masaifa. Hui arranca la setmana de votacions de l'enquesta de Participació Ciutadana sobre el model de la Fira d'Agost. Les preguntes que es formularan a les veïnes i veïns de Xàtiva són “Vols que l'Ajuntament programe espectacles taurins a la Fira d'Agost?” i “Vols que hi haja Reina de la Fira?”. L'enquesta se celebrarà entre el 25 i 31 de maig.

 

COMPROMÍS per Xàtiva: “Una fira per al poble”

L’Ajuntament de Xàtiva ha promogut aquests dies una consulta oberta a la ciutadania de Xàtiva respecte al model de Fira. Des de COMPROMÍS per Xàtiva hAN donat suport a la consulta, ja que des del SEU punt de vista, ara és el moment d'#UnaFiraPerAlPoble: considereN que no és necessari programar actes taurins en aquesta, i tampoc l'existència de la figura de la Reina.

 

XATEBA: “Las mujeres se merecen un trato más digno y respetuoso que el que conlleva asociar una consulta que les atañe a ellas, con otra sobre le maltrato animal”

Ante la consulta organizada por el Ayuntamiento de Xàtiva para consultar a la ciudadanía sobre la conveniencia o no de mantener la figura de la Reina de la Fira, XATEBA –Asociación por la Igualdad y contra la Violencia de género- quiere manifestar:

 

Opel GP Automoción Xàtiva entrega una flota de vehículos comerciales a SporTandem©

SporTandem©, empresa valenciana, una de las empresas líderes en el sector de material deportivo y colegial de España, recibe por parte de Opel GP Automoción Xàtiva, una flota de nueve unidades del nuevo modelo Opel Astra 2016 Selective destinados para gestión comercial.

 

L'Ajuntament de Xàtiva convoca l’enquesta de participació ciutadana sobre la Fira d’Agost

Es podrà participar des del 25 fins el 31 de maig. En compliment del compromís adquirit amb l'impuls de la participació de la ciutadania en la presa de decisions del govern municipal, l'Ajuntament de Xàtiva convoca una enquesta ciutadana sobre la Fira d'Agost. Les preguntes que es formularan a les veïnes i veïns de Xàtiva són “Vols que l'Ajuntament programe espectacles taurins a la Fira d'Agost?” i “Vols que hi haja Reina de la Fira?”.

 

El CIPFP La Costera (Xàtiva) oferirà el Grau Mitjà de Farmàcia i Parafarmàcia

Amor Amorós: “tenim la intenció de treballar conjuntament amb el centre per demanar altres cicles formatius per als propers anys”.

 

Página 1 de 247

Videos institucionales

Videos institucionales

 

Ruta dels Borja

Xàtiva: La Ruta dels Borja

Repor: Els Borja i Xàtiva

Recreacions Històriques "Els Borja i Xàtiva"

Comte d'Urgell

La història del Comte d'Urgell

Conquesta Jaume I

La Conquesta de Jaume I

El Collar de la Coloma

El Collar de la Coloma

Castell de Xàtiva

Visites teatralitzades al Castell