Viernes, Noviembre 21, 2014

Xàtiva

EU Xàtiva considera que qualsevol tipus d’associacionisme, com les Falles, ha de tindre recolçament municipal

AddThis Social Bookmark Button

EU Xàtiva considera que qualsevol tipus d’associacionisme, com les Falles, que unixca i vertebre els diferents barris de la ciutat ha de tindre recolçament municipal. El proper divendres 21 de novembre a la Casa de la Cultura de Xàtiva, es celebrará el sisè Encontre #pensareldemà amb el col•lectiu faller. Segons Amor Amorós, membre del Consell Polític d’Esquerra Unida de Xàtiva, quan Alfonso Rus anuncia en setembre “que les falles tindran el seu museu faller “sols significa que ha cedit un baix comercial a la JLF que amb el pressupost congelat des de fa uns anys tindrà que fer front a un projecte de gran responsabilitat per a la ciutat amb molts pocs medis.

 

El PSPV de Xàtiva organitza el segon Concurs de Tuits contra la Violència de Gènere

AddThis Social Bookmark Button

Per participar en el concurs cal usar l'etiqueta #PSPV25NXativa, i els premis als guanyadors es lliuraran en un sopar el divendres 28 de novembre. El PSPV de Xàtiva ha organitzat el seu 2n Concurs de Tuits contra la Violència de Gènere, una campanya que es va començar l'any passat arribant a uns 32.000 tuiters, i que pretén arribar i sensibilitzar especialment als més joves a través d'esta xarxa social de cara al dia 25 de novembre, jornada en la que se celebra el dia contra la violència de gènere.

 

El socialista Roger Cerdà presenta la seua candidatura com "l'opció de canvi que la ciutat de Xàtiva necessita"

AddThis Social Bookmark Button

El candidat del PSPV va estar acompanyat per l'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, i la candidata socialista de Gandia, Diana Morant. Dissabte per la vesprada va tindre lloc al Pati de Sant Agustí de Xàtiva la presentació de Roger Cerdà, com a candidat del PSPV a l'alcaldia de Xàtiva.
 
 

El Centre Ocupacional La Costera organitza una ruta senderista des de Bellús a Alboi

AddThis Social Bookmark Button

Està prevista una participación de 500 senderistes. Demà dimecres dia 19 de novembre el Centre Ocupacional La Costera de Xàtiva i la Coordinadora de Centres Ocupacionals, COPAVA, organitzen una ruta senderista per a persones amb discapacitat intel·lectual entre Bellús i Alboi. És una ruta programada per la Coordinadora que al llarg del curs en farà tres, de les quals la primera és la que organitza el centre de Xàtiva.
 
 

Xàtiva: Rus expulsa al socialista Roger Cerdà per evitar que li desmunte “la gran mentida del superàvit del pressupost”

AddThis Social Bookmark Button

Cerdà (PSPV): “les formes dictatorials de Rus no segrestaran el debat democràtic, no ens farà callar, seguirem denunciant la seua nefasta gestió”. El portaveu del PSPV a Xàtiva, Roger Cerdà, ha sigut expulsat del ple municipal per l'alcalde Alfonso Rus, en la sessió que anaven a debatre's els comptes municipals "per evitar que li desmunte la gran mentida del pressupost", afirma el líder socialista.

 

Esquerra Unida de Xativa denuncia la falta d'inversió del Govern local en l'edifici “La Ferroviària”

AddThis Social Bookmark Button

El Govern Local del PP només destinarà 40.000 euros del pressupost de 2015, quantitat completament insuficient per a dotar a l'edifici d'accessibilitat i afrontar la reparació dels principals desperfectes del mateix.

 

COMPROMÍS per Xàtiva proposa que el Ple de Xàtiva demane la reobertura de RTVV

AddThis Social Bookmark Button

Suñer: “amb la decisió de tancar Radiotelevisió Valenciana la societat valenciana ha perdut una eina fonamental per a la seua cohesió com a poble”. El ple de l’Ajuntament de Xàtiva podrà demanar, a proposta de COMPROMÍS, la reobertura de RTVV quan s’acaba de complir un any del seu tancament.

 

Esquerra Unida Xàtiva denuncia la manca d’interès del Partit Popular en la lluita contra la Violència de Gènere

AddThis Social Bookmark Button

Esquerra Unida Xàtiva denuncia la manca d’interès del Partit Popular en la lluita contra la Violència de Gènere que ja ha sigut causa de la mort de 54 dones enguany. Francesca Chapí: "No convocar el Consell de la Dona significa que per interessos polítics no hi haurà a Xàtiva actes unitaris i solidaris en el Dia Internacional contra la Violència de Gènere.”

 

Página 1 de 176

Síguenos en...

Suscríbete

Recibe en tu email las últimas actualizaciones del Portal Comarcal

Farmacias de Guardia

El TIEMPO

Sorteos Cine

Sorteos

Actividades y Agendas

Actividades

Portadas prensa escrita

Agencias y Medios

  

Videos institucionales

Videos institucionales

 

Ruta dels Borja

Xàtiva: La Ruta dels Borja

Repor: Els Borja i Xàtiva

Recreacions Històriques "Els Borja i Xàtiva"

Comte d'Urgell

La història del Comte d'Urgell

Conquesta Jaume I

La Conquesta de Jaume I

El Collar de la Coloma

El Collar de la Coloma

Castell de Xàtiva

Visites teatralitzades al Castell