Domingo, Marzo 29, 2015

Xàtiva

Las temperaturas suben y alcanzan los 29 grados en Xàtiva

Las temperaturas diurnas han registrado un incremento moderado en toda la región, en torno a los tres o cuatro grados respecto a la jornada de ayer, y han dejado máximas de hasta 29 grados en Xàtiva.

 

COMPROMÍS aposta per tornar la centralitat al nucli històric de Xàtiva i facilitar la vida a les persones que viuen en ell

La proposta electoral incorpora mesures com l’acabament del Pla Especial, la creació de l’Oficina Especial i el foment de la rehabilitació i l’obra nova en el nucli històric, que facen que Xàtiva cresca “cap a dins”. Dins de les propostes de COMPROMÍS Xàtiva per a posar en marxa després de les eleccions del 24 de maig, destaca la prioritat que se li vol donar a la recuperació del Nucli Històric com a veritable cor de la Ciutat, amb l’objectiu que siga un veritable pol d’atracció turístic i d’inversions, un lloc atractiu per a viurei per a instal•lar negocis, amb tots els serveis necessaris.

 

La liquidació del pressupost de 2014 dispara el deute de l’Ajuntament de Xàtiva fins els 19’4 milions d’euros

Cerdà (PSPV): "Rus manipula les xifres d'endeutament de forma sistemàtica, es dedica a fer pirotècnia financera per tal d'emmascarar la nefasta gestió econòmica”. L’Ajuntament de Xàtiva deu 19’4 milions d’euros. Així ho ha posat en evidència la liquidació del pressupost de 2014. Segons els informes tècnics incorporats a l'expedient, el deute viu de l'ajuntament se situa en 18.909.225,29 euros. A aquesta quantitat cal sumar l’import de les participacions en tributs de l'Estat que deu el consistori, les quals ascendeixen a 499.000 euros.

 

EL C.O. La Costera-Canal de Xàtiva presenta el cartell de la VIIIa Carrera Popular a persones amb discapacitat intel·lectual

Després de l'experiència dels anys anteriors i les ganes de continuar organitzant coses per a aquest col·lectiu, el C.O. La Costera-Canal cel·lebrarà, el proper dia 30 d'abril (dijous) de 2015, a l'Albereda Jaume I de Xàtiva. la VIII a Carrera Popular per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual. Com a inici de les activitats programades al voltant de la Carrera, el Centre Ocupacional de la mà de la seua directora, Amor Amorós i de l’autor que dóna imatge a la Carrera, el pintor setabense Joan Ramos, han presentat el cartell d’aquesta vuitena edició.

 

Xàtiva estarà 16 anys pagant les obres del CCX

Ignacio Reig: “El cost final se situarà en 4 milions d'euros, sumant preu inicial, pàrquing, revisió de preus aprovada i despesa d'interessos”. Ignacio Reig ha sortit al pas de les declaracions d'Alfonso Rus, en què l'acusava de mentir al voltant dels sobrecostos generats en la construcció del Centre Cultural Xàtiva (CCX). El regidor socialista ha rebatut la tesi de l'alcalde i el culpa de malgastar els diners públics.

 

Esquerra Unida de Xàtiva s’oposa a que s’externalitzen serveis del Castell a dos mesos d’eleccions

Lorente: “en aquestos moments apostar per una privatització express és poc honest per part de l’equip de govern”. Segons ha informat el Grup Municipal d’EU “la regidora Marian Soro, encarregada del Castell, ha confirmat que el procés per aprofundir en la privatització del servei de consergeria, pàrquing i celebracions de bodes del Castell està en marxa”.

 

Rus inaugura en Xàtiva una exposición para promover los árboles monumentales

El alcalde de Xàtiva y presidente de la Diputación de Valencia ha estado acompañado de la directora general de la Fundación Félix Rodríguez de la Fuente, Odile Rodríguez de la Fuente. La muestra "EnArbolar: Grandes Árboles para la Vida" permanecerá en el Convent de Sant Domènec hasta el 30 de abril DE 2015.

 

El IVAJ.GVA JOVE participa en la Fira de l'Estudiant de Xàtiva

En un stand facilitará información juvenil los días 24,25 y 26 de marzo. Los jóvenes pueden obtener el Carnet Jove y los Carnés internacionales. La oficina comarcal de la Costera acerca los programas juveniles.

 

Página 1 de 193

Síguenos en...

Suscríbete

Recibe en tu email las últimas actualizaciones del Portal Comarcal

Farmacias de Guardia

El TIEMPO

Sorteos Cine

Sorteos

Actividades y Agendas

Actividades

Portadas prensa escrita

Agencias y Medios

  

Videos institucionales

Videos institucionales

 

Ruta dels Borja

Xàtiva: La Ruta dels Borja

Repor: Els Borja i Xàtiva

Recreacions Històriques "Els Borja i Xàtiva"

Comte d'Urgell

La història del Comte d'Urgell

Conquesta Jaume I

La Conquesta de Jaume I

El Collar de la Coloma

El Collar de la Coloma

Castell de Xàtiva

Visites teatralitzades al Castell