Sábado, Febrero 28, 2015

Xàtiva

II Exposició d'Art Infantil "Viure la Mirada" Alumnes d'Educació Infantil del CEIP Martínez Bellver de Xàtiva

AddThis Social Bookmark Button

Els alumnes d'Educació Infantil del CEIP Martínez Bellver de Xàtiva han participat en la segona exposició d'Art Infantil "Viure la Mirada". Aquesta exposició es troba a la Casa de la Cultura de Xàtiva del 24 de febrer al 3 de març de 2015 i compta també amb la participació d'altres centres.

 

Esquerra Unida de Xàtiva consulta a la ciutadania sobre el futur del servei de la ORA

AddThis Social Bookmark Button

Lorente: “va a ser possible un servei de la ORA amb gestió pública i amb l’eliminació de places en zones de baixa intensitat comercial”. Esquerra Unida de Xàtiva eixirà al carrer demà dissabte, 28 de febrer de 2015, per consultar a la ciutadania sobre quin servei de la ORA vol. La consulta també es pot fer efectiva des de la web d’esquerra”. Les opcions de vot venen donades per un vot en no destinat a no canviar les coses i un vot en sí per fer una gestió pública del servei, reduir en un 20% les places i no fer pagar el dissabte per la vesprada i diumenge.

 

Roger Cerdà presenta el nou Portal de Transparència dels socialistes de Xàtiva

AddThis Social Bookmark Button

El PSPV-PSOE de Xàtiva publica en Internet les retribucions dels seus regidors i els comptes del partit. Ahir de matí, dijous, 26 de febrer de 2015, Roger Cerdà va presentar en roda de premsa el nou Portal de Transparència, disponible a la web. El candidat socialista posa en pràctica així una de les premisses en què basa el seu programa de govern: la transparència en la gestió dels diners públics de l'ajuntament. En el nou Portal de Transparència, els socialistes publiquen les principals dades econòmiques sobre el Grup Municipal Socialista i sobre cadascun dels regidors que en formen part.

 

Esquerra Unida de Xàtiva reclama el poder ciutadà contra la corrupció

AddThis Social Bookmark Button

Front d'un deute de l'Ajuntament que la dreta ha generat amb su mal govern, transparència per a determinar responsabilitats. Si hi ha dos assumptes que preocupen enormement a la ciutadania són els relatius a la corrupció i al deute que han generat els Ajuntaments mal gestionats per la dreta. Ells sí que han viscut per damunt de les seues possibilitats acumulant un deute, que a l'hora d'anar-se, hereta la ciutadania.

 

Obrador José Navarro abrirá en Xàtiva una nueva tienda piloto para su posterior implantación en toda la Comunitat Valenciana

AddThis Social Bookmark Button

El empresario José Navarro, más conocido por su firma comercial “Obrador José Navarro”, cambia en 2015 su imagen de marca por la de “forn navarro”. Desde 1957, la familia Navarro se ha caracterizado siempre por sus elaborados propios (100% artesanales), pero más aún por su producto estrella -la barra de pan-, con una calidad-precio sin precedentes, pese a lo que diga la gente.

 

COR inicia en Xàtiva sus actividades en el Aula Ambiental y el EcoparcMòbil

AddThis Social Bookmark Button

Después de visitar Canals y Anna, el EcoparcMòbil parará en los municipios de La Font de la Figuera, Moixent y Vallada durante los próximos días. El Consorci per a la gestió de residus, COR, ha iniciado su plan de actividades en el Aula Ambiental y el EcoparcMòbil, dentro de su campaña de concienciación del reciclaje y los buenos hábitos en la gestión de residuos, que se inició en enero de 2014.

 

El PSPV de Xàtiva critica la tutela del PP sobre el Consell de la Dona

AddThis Social Bookmark Button

Xelo Angulo proposa dotar al consell de pressupost i personal per posar en pràctica les mesures acordades i senyala la línia continuista de la nova presidenta. La secretària de polítiques publiques del PSPV, Xelo Angulo, ha proposat la modificació dels estatuts del Consell de la Dona de Xàtiva per fer-lo més operatiu. La proposta consisteix en dotar-lo de pressupost i de personal per a poder dur a terme tots els acords que s’hi prenen.

 

Portal Comarcal sortea 6 entradas para el nuevo espectáculo de Xavi Castillo que ofrecerá el 20 de marzo en los Cines AXION (Xàtiva)

AddThis Social Bookmark Button

El medio digital Portal Comarcal, a través de su agencia TOimprove y con la colaboración de los Cines AXION CC Plaza Mayor de Xàtiva, sortea 6 entradas, para el nuevo espectáculo de Xavi Castillo “CON LA IGLESIA HEMOS TOPAO 2”.

 

Página 1 de 188

Síguenos en...

Suscríbete

Recibe en tu email las últimas actualizaciones del Portal Comarcal

Farmacias de Guardia

El TIEMPO

Sorteos Cine

Sorteos

Actividades y Agendas

Actividades

Portadas prensa escrita

Agencias y Medios

  

Videos institucionales

Videos institucionales

 

Ruta dels Borja

Xàtiva: La Ruta dels Borja

Repor: Els Borja i Xàtiva

Recreacions Històriques "Els Borja i Xàtiva"

Comte d'Urgell

La història del Comte d'Urgell

Conquesta Jaume I

La Conquesta de Jaume I

El Collar de la Coloma

El Collar de la Coloma

Castell de Xàtiva

Visites teatralitzades al Castell