Jueves, Octubre 20, 2016

Xàtiva

El Centre d’Informació Juvenil de Xàtiva (CIJ) expedirà els carnets internacionals d’estudiant i d’alberguista

El nou servei facilitarà als joves de Xàtiva avantatges i descomptes en serveis, culturals, turístics i comercials de fins a 60 països.

 

Dr. Carralero (Xàtiva): “Ortodoncia infantil Myobrace”

El sistema MYOBRACE es un aparato de ortodoncia para niños, sin brackets, que corrige los malos hábitos orales mientras trata los problemas de desarrollo de los maxilares superior e inferior.

 

Clínica Carralero de Xàtiva celebra su 11º Aniversario

A las 18:00 horas del pasado 23 de septiembre, empezó la celebración del 11º aniversario de la Clínica Carralero, de Xàtiva. Como viene siendo costumbre por estas fechas, Clínica Carralero nos deleitó con un evento dirigido a todos aquellos que se acercaron a la plaza Vicent Andrés Estellés, frente a la clínica.

 

30 Aniversari del Consell de la Joventut de Xàtiva

Demà dissabte 24 estem de celebració a Xàtiva. Després d'anys cercant la mobilització del Consell de la Joventut de Xàtiva, aquest torna a estar present i actiu, just quan es troba a punt de complir el seu trenta aniversari.

 

Dr. Carralero (Xàtiva): “Odontología genética”

En la Clínica Carralero estamos siempre a la vanguardia en los avances tecnológicos y tratamientos innovadores. Por ello recientemente hemos introducido en nuestros servicios la odontología genética, que consiste en analizar tu ADN, con el fin de prevenir las enfermedades bucales.

 

2a Mostra popular canina “El millor amic” a la Fira d’Agost de Xàtiva 2016

El próxim dia 18 d’agost, a les 11:30 hores, tindrà lloc aquesta Mostra al Reial de la Fira de Xàtiva. Amb la col·laboració de la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Xàtiva, està organitzada per ADEXA, secció Mascotes, per ajudar a SPAX.

 

Xàtiva invertirà 244.000€ en obres del Pla Provincial d’Obres i Serveis 2016 (PPOS) de la Diputació

Reig: "la prioritat és generar llocs de treball i atendre les necessitats bàsiques de diverses infraestructures municipals". L'Ajuntament de Xàtiva ha aprovat la relació d'inversions corresponents al Pla Provincial d'Obres i Serveis 2016 (PPOS). Dilluns passat 30 de maig, la junta de govern local va acordar per unanimitat remetre a la Diputació de València les obres a realitzar en el marc d'aquest pla, per un total de 244.675 euros. La major part d'aquest pla es destinarà a cobrir la segona fase del Pla de Sostenibilitat d'Infraestructures (PSI), que permetrà la contractació directa d'entre 17 i 20 treballadors en les àrees d'agricultura, parcs i jardins, brigada de serveis municipals i turisme.

 

La ciutadanía de Xàtiva diu NO als Espectacles Taurins i diu SI a la Reina de la Fira

L'equip de govern de l'Ajuntament de Xàtiva valora molt positivament el gran nivell de participació ciutadana que s'ha produït com a resposta a la convocatòria de l'enquesta sobre l'organització d'espectacles taurins a la Fira d'Agost i sobre la figura de la reina de la Fira.

 

Página 1 de 248

Videos institucionales

Videos institucionales

 

Ruta dels Borja

Xàtiva: La Ruta dels Borja

Repor: Els Borja i Xàtiva

Recreacions Històriques "Els Borja i Xàtiva"

Comte d'Urgell

La història del Comte d'Urgell

Conquesta Jaume I

La Conquesta de Jaume I

El Collar de la Coloma

El Collar de la Coloma

Castell de Xàtiva

Visites teatralitzades al Castell