Sábado, Octubre 25, 2014

Xàtiva

La Policía Nacional de Xàtiva detiene a una mujer por falsedad documental, usurpación estado civil, estafa y reclamación judicial

AddThis Social Bookmark Button

Una de las requisitorias judiciales era por un hurto cometido en Badajoz donde se apoderó de más 50.000 euros en joyas. Utilizaba el “hurto mágico” como modus operandi. Ha cometido este tipo de hechos por numerosos puntos de la geografía nacional.

 

COMPROMÍS per Xàtiva comença l’elaboració del Programa Electoral de forma participativa

AddThis Social Bookmark Button

Obri una pàgina en la web per tal de recollir, valorar i votar propostes de la ciutadania, a la vegada que estableix un horari d'atenció a la ciutadania en la seu i en el despatx de l'Ajuntament. Des de Compromís Xàtiva han donat a conéixer els mecanismes de participació mitjançant els quals s'elaborarà el programa electoral de Compromís per a les eleccions municipals.

 

El PSPV de Xàtiva exigeix a Rosa Esteban que impulse el Consell Local d’Acció Social o que deixe pas a altres persones

AddThis Social Bookmark Button

Ignacio Reig: “volem que es prenga seriosament aquest Consell que va ser creat a instàncies de l'oposició i que el dote d'un pressupost propi”. El PSPV de Xàtiva ha reclamat a la presidenta del Consell Local d'Acció Social, Rosa Esteban, que convoque aquest òrgan al més prompte possible "perquè li done l'impuls definitiu que necessita o perquè deixe pas a altres persones perquè treballen veritat", explica el regidor socialista Ignacio Reig.

 

Xàtiva: La Asociación XATEBA organiza una fiesta “Batucada Violeta” en protesta contra la reforma de la Ley del Aborto

AddThis Social Bookmark Button

Hoy viernes 24 de octubre, a las 19:30 horas, en la Plaza Españoleto de Xàtiva, XATEBA inicia las actividades del nuevo curso con una celebración.

 

Joves d’EU Xàtiva exigeix una resposta d’urgència a l’Ajuntament als problemes que pateix la joventut de Xàtiva

AddThis Social Bookmark Button

El coordinador de Joves d’EU Xàtiva, Alejandro Hellín ha declarat que les polítiques juvenils a la localitat són inexistents demanant “la implicació de l’Ajuntament per a paralitzar la sangria de joves que se’n van de Xàtiva a causa de la inexistència de present i futur laboral digne”. Segons les últimes dades de setembre, 3.500 persones es troben a l’atur a Xàtiva. D’esta xifra, el 36% són joves menors de 35 anys.

 

Joves d’EU Xàtiva defensen la dignitat de la joventut front als privilegis d’uns pocs

AddThis Social Bookmark Button

Hui dijous 23 d’octubre els sindicats estudiantils presents al País Valencià han convocat una jornada de vaga en defensa de l’educació publica, de qualitat i en la nostra llengua. Hi ha motius més que suficients. Les retallades, la disminució de docència en la nostra llengua i el continu recolzament de l’educació privada, sexista, elitista i excloent, l’augment abusiu de taxes o la reducció de professorat i sobretot  la nova reforma universitària que es prepara des de la UE fan necessari que una vegada més es convoque una vaga de protesta amb responsabilitat i decisió.

 

EU-Xàtiva demana una visita a l’escorxador municipal per conèixer el seu estat de conversació

AddThis Social Bookmark Button

Miquel Lorente "la seguretat i el manteniment de l'escorxador municipal és imprescindible per poder reobrir aquest servei". El Grup Municipal d'Esquerra Unida ha registrat una petició per visitar l'escorxador municipal i revisar l'estat de conservació de l'immoble i dels seus aparells. En aquest sentit, des de la formació d'esquerres s'ha recordat que l'escorxador es tancà i suspengué el seu servei en abril de l'any 2011, després de quedar desert el procés de licitació.

 

El PSPV impugna el presupuesto del Consell Esportiu de Xàtiva por vetar sus propuestas

AddThis Social Bookmark Button

Ignacio Reig pide que se anule la Junta Rectora anual porque la concejala Yolanda Sipán vetó la votación de propuestas distintas a las del PP. El PSPV de Xàtiva ha presentado un recurso de reposición en el que se impugna el presupuesto del Consell Esportiu Municipal de Xàtiva para 2015 después de que el PP vetara que se trataran sus propuestas en la Junta Rectora del pasado 17 de octubre.

 

Página 1 de 172

Síguenos en...

Suscríbete

Recibe en tu email las últimas actualizaciones del Portal Comarcal

Farmacias de Guardia

El TIEMPO

Sorteos Cine

Sorteos

Actividades y Agendas

Actividades

Portadas prensa escrita

Agencias y Medios

  

Videos institucionales

Videos institucionales

 

Ruta dels Borja

Xàtiva: La Ruta dels Borja

Repor: Els Borja i Xàtiva

Recreacions Històriques "Els Borja i Xàtiva"

Comte d'Urgell

La història del Comte d'Urgell

Conquesta Jaume I

La Conquesta de Jaume I

El Collar de la Coloma

El Collar de la Coloma

Castell de Xàtiva

Visites teatralitzades al Castell