Domingo, Julio 05, 2015

Xàtiva

Comencen els treballs de Neteja de Camins Rurals a la zona de Xàtiva i Pedanies

El tinent d'alcalde, Miquel Lorente, s'interessa per la marxa dels treballs. El tinent d'alcalde, Miquel Lorente, ha informat que les tasques de neteja dels camins rurals han començat aquesta setmana. Els treballs a realitzar s'han programat principalment per a les zones de Bixquert i Carraixet, per a les pedanies d'Annauir, Torre d'en Lloris i Sorió i per algun altre indret del terme municipal. Per tal de dur a terme aquestes intervencions, s'han organitzat dues quadrilles que treballaran simultàniament en dues zones d'actuació.

 

Carmen Badia, nova directora del Conservatori Municipal de Xàtiva Lluís Milà

L'alcalde de Xàtiva Cerdà i el regidor Garcia Terol arropen a la nova directora durant la seua presa de possessió. Ahir es va oficialitzar el relleu a la direcció del Conservatori Municipal de Xàtiva Lluís Milà. El seu anterior director, Paco Moral, qui deixarà la docència per jubilació els pròxims mesos, ha donat pas a Carmen Badia Sanchis, professora de flauta i cap d’estudis del conservatori fins ara. La nova directora forma part de l'equip docent del conservatori des de l’any 1985. Badia acumula també una llarga experiència en l’equip directiu del centre.

 

Xàtiva organitza un cicle de Cinema d’Estiu per a tots els públics

La regidoria de Cultura recupera una activitat cultural per animar les nits d'estiu. L'Ajuntament de Xàtiva impulsa l'activitat cultural vinculada al cinema amb l'organització d'un cicle de cinema d'estiu pensat per al públic familiar. La regidoria de Cultura ha programat tres projeccions en distints barris de la ciutat, com ara Sant Pere o Raval, a més de l'Albereda. L'objectiu és fomentar l'hàbit de consum d'aquest producte cultural acostant el cinema als veïns.

 

Los beneficios obtenidos de un musical se destinan a niña setabense que padece una de las “enfermedades raras”

El pasado 24 de mayo se representó en el Gran Teatre de Xàtiva, en dos sesiones, el “Musical de Invierno” por el Ballet Masters. Organizado por las cofradías de la Camilla y la Dolorosa de Xàtiva se contó con la colaboración de las demás cofradías de la ciudad, empresas y particulares.

 

L’Associació de Comerciants, Empresaris i Professionals de Xàtiva (XACEX) vol constituir la secció de professionals

XACEX vol constituir la secció de professionals. L’Associació de Comerciants, Empresaris i Professionals de Xàtiva, XACEX, seguint el seu programa de treball per a aquest any 2015 ha estat treballant en la constitució de la seva secció de professionals en el que dóna cabuda a molts empresaris que exerceixen la seua activitat com a professional liberal.

 

El regidor de Recursos Humans (Xàtiva), Joanjo García Terol: “Quasevol contractació de l’Ajuntament es farà de manera transparent i amb publicitat”

El nou regidor de Recursos Humans assegura que divulgarà qualsevol oferta de treball a través de “tots els mitjans possibles, incloent les xarxes socials”. El nou regidor de Règim Interior i Recursos Humans de Xàtiva, Joanjo Garcia Terol (CCOMPROMÍS) ha començat a treballar amb l’objectiu que qualsevol contractació de personal vinga acompanyada per la màxima publicitat possible.

 

L’Ajuntament de Xàtiva penjarà la bandera multicolor en el dia de l’orgull gai (LGTB)

El consistori vol recolzar la celebració d'aquest dia de reivindicació del col•leciu lèsbic, gai, bisexual i transexual. Demà diumenge dia 28 de juny se celebra el dia internacional de l'orgull lèsbic, gai, bisexual i transsexual. L'Ajuntament de Xàtiva se suma a la commemoració d'aquesta efemèride. Per primera vegada, la bandera multicolor, símbol d'aquest col•lectiu, onejarà al balcó de l'Ajuntament al llarg de tot el dia.

 

Grupo TORMO (Fruterías Tormo): “la berenjena y la papaya”

Cada semana este medio a través de su agencia TOimprove te ofrecerá una entrega de “l’Horteta del Grupo TORMO (Fruterías Tormo)”. Esta semana: "la berenjena y la papaya”.

 

Página 1 de 213

Síguenos en...

Suscríbete

Recibe en tu email las últimas actualizaciones del Portal Comarcal

Farmacias de Guardia

El TIEMPO

Sorteos Cine

Sorteos

Actividades y Agendas

Actividades

Portadas prensa escrita

Agencias y Medios

  

Videos institucionales

Videos institucionales

 

Ruta dels Borja

Xàtiva: La Ruta dels Borja

Repor: Els Borja i Xàtiva

Recreacions Històriques "Els Borja i Xàtiva"

Comte d'Urgell

La història del Comte d'Urgell

Conquesta Jaume I

La Conquesta de Jaume I

El Collar de la Coloma

El Collar de la Coloma

Castell de Xàtiva

Visites teatralitzades al Castell