Viernes, Enero 30, 2015

Xàtiva

El CEIP Martínez Bellver de Xàtiva participà amb les xerrades educatives “Un futur responsable” de la ONG ‘Compromiso Perruno’

AddThis Social Bookmark Button

El CEIP Martínez Bellver participà en aquest mes de gener amb les xerrades educatives organitzades per la ONG "Compromiso Perruno" amb el seu projecte "Un futur responsable" i amb la col•laboració de la Societat Protectora d'Animals de Xàtiva (SPAX). El projecte estava dirigit als alumnes de 2n i 3r cicle de primària; però, a petició del centre arribà a tots els alumnes. També es va contar amb l'actuació de "El Gran Jordiet" que amb el seu contacontes va fer la delicia dels alumnes més xicotets.

 

Ignacio Reig (PSPV): “Els rebuts impagats a Xàtiva arriben als 11 milions d’euros”

AddThis Social Bookmark Button

Un de cada tres rebuts emesos per l'ajuntament no es paga al seu venciment. Els socialistes demanen més diligència davant els grans deutors i més facilitats a famílies i PIMES. La quantitat acumulada pels rebuts impagats a l'Ajuntament de Xàtiva arriba ja a la xifra rècord de 11.069.732 euros. Segons l'informe de recaptació que anualment elabora el servei econòmic de l'ajuntament, en 2014 els rebuts impagats s'han incrementat novament; en aquesta ocasió per un total de 1.458.000 euros.

 

EU-Xàtiva exigeix explicacions sobre les instal•lacions existents en la ciutat per a la cura dels malalts mentals pendents d'obertura des de fa 8 anys

AddThis Social Bookmark Button

Cal explicar sense mentides ni dilacions la situació real del CEEM (Centre Específic de Malalts Mentals Crònics) i del CRIS (Centre de Rehabilitació i Inserció Social) pel que fa a la seua obertura i gestió. Esquerra Unida tem que el centre destinat a CEEM/CRIS córrega la mateixa sort que han patit altres edificis com l'alberg El Cigroner, la Casa de la Llum, o la Plaça de Bous que, després d'importants inversions i sonades inauguracions, segueixen tancats malgrat les urgents necessitats de la ciutat.

 

La Sociedad Musical la Primitiva Setabense (Xàtiva) va a presentar el libro que recoge su historia

AddThis Social Bookmark Button

La Sociedad Musical la Primitiva Setabense va a presentar en próximas fechas el libro de 112 páginas que recoge su historia. El libro “Història de la Societat Musical la Primitiva Setabense” ha sido escrito por Isaïes Blesa y Robert Martínez. El libro ha sido impreso por la imprenta de la Diputación de Valencia y ha contado con el patrocinio del Ayuntamiento de Xàtiva a través de la concejalía de cultura y educación.

 

Puja 23 euros de mitjana el rebut de l’aigua a Xàtiva

AddThis Social Bookmark Button

Ignacio Reig: "la Generalitat ens puja un 4% el cànon de sanejament en el rebut de l'aigua per tapar el saqueig de l'Empresa Publica de Sanejament d'Aigües". El rebut de l'aigua a Xàtiva registrarà una nova pujada durant l'any 2015. En aquesta ocasió, l'increment serà de 23 euros a l'any per a una família mitjana, podent arribar fins als 300 euros en el cas dels rebuts d'algunes petites i mitjanes empreses.

 

Esquerra Unida convoca a la comunitat educativa de Xàtiva per fer possible un projecte educatiu de ciutat

AddThis Social Bookmark Button

Amorós: "és prioritat posar en valor l’escola pública en la nostra ciutat". El col•lectiu d'EU conscient de la importància de l’educació com ha procés transformador de la societat ha plantejat en el seu procés participatiu #pensareldemà el tema educatiu.

 

Manos Unidas Xàtiva te invita a participar en la Campaña Contra el Hambre en España

AddThis Social Bookmark Button

Manos Unidas Xàtiva te invita a participar en la Campaña Contra el Hambre en España, aportando nuestro granito de arena al servicio de las comunidades más pobres. El lema de este año 2015 expresa directamente el fin de la entidad: “Luchamos contra la Pobreza”, invitando a sumarte a estos esfuerzos.

 

Esquerra Unida de Xàtiva exigeix a la nova Regidora de Joventut que treballe per l’ocupació jove

AddThis Social Bookmark Button

El Coordinador de Joves d’EU Xàtiva, Alejandro Hellín, exigirà a la nova regidora de joventut (després de la dimissió de l’anterior) que s’esforce en la creació de l’ocupació jove a la ciutat. A desembre de 2014 la taxa d’atur a Xàtiva s’ha incrementat fins arribar al 16,34% segons les últimes dades del Servef. Aquest fet fa que més de 1.200 persones menors de 35 anys vulguen treballar i no poden a la capital de La Costera.

 

Página 1 de 184

Síguenos en...

Suscríbete

Recibe en tu email las últimas actualizaciones del Portal Comarcal

Farmacias de Guardia

El TIEMPO

Sorteos Cine

Sorteos

Actividades y Agendas

Actividades

Portadas prensa escrita

Agencias y Medios

  

Videos institucionales

Videos institucionales

 

Ruta dels Borja

Xàtiva: La Ruta dels Borja

Repor: Els Borja i Xàtiva

Recreacions Històriques "Els Borja i Xàtiva"

Comte d'Urgell

La història del Comte d'Urgell

Conquesta Jaume I

La Conquesta de Jaume I

El Collar de la Coloma

El Collar de la Coloma

Castell de Xàtiva

Visites teatralitzades al Castell