Jueves, Octubre 23, 2014

Xàtiva

EU-Xàtiva demana una visita a l’escorxador municipal per conèixer el seu estat de conversació

AddThis Social Bookmark Button

Miquel Lorente "la seguretat i el manteniment de l'escorxador municipal és imprescindible per poder reobrir aquest servei". El Grup Municipal d'Esquerra Unida ha registrat una petició per visitar l'escorxador municipal i revisar l'estat de conservació de l'immoble i dels seus aparells. En aquest sentit, des de la formació d'esquerres s'ha recordat que l'escorxador es tancà i suspengué el seu servei en abril de l'any 2011, després de quedar desert el procés de licitació.

 

El PSPV impugna el presupuesto del Consell Esportiu de Xàtiva por vetar sus propuestas

AddThis Social Bookmark Button

Ignacio Reig pide que se anule la Junta Rectora anual porque la concejala Yolanda Sipán vetó la votación de propuestas distintas a las del PP. El PSPV de Xàtiva ha presentado un recurso de reposición en el que se impugna el presupuesto del Consell Esportiu Municipal de Xàtiva para 2015 después de que el PP vetara que se trataran sus propuestas en la Junta Rectora del pasado 17 de octubre.

 

COR premiará a los usuarios que mayor uso hagan del Ecoparc Xàtiva

AddThis Social Bookmark Button

El Presidente de COR, Vicente Parra explica que “a finales de año tenemos previsto premiar a los ciudadanos que mayor uso han hecho del ecoparc desde su apertura en enero. Para el próximo año estamos estudiando la implantación de un sistema informático que permita el registro pormenorizado del uso del ecoparque y su posterior compensación a los usuarios.”

 

Desarticulada una organización asentada en Xátiva dedicada a los robos con violencia y robos con fuerza

AddThis Social Bookmark Button

En total se han detenido a 21 personas. Cuatro de los integrantes de la organización participaron en un atraco en una sucursal bancaria de la localidad de Caudete en donde sustrajeron 18.000 euros. Agentes de la Policía Nacional y de la Guardia Civil con la detención de seis personas han culminado una operación realizada en cuatro fases contra una organización criminal dedicada a robos con fuerza en establecimientos y robos con intimidación con armas de fuego.

 

COMPROMÍS per Xàtiva demana impostos justos i progressius i es mostra contrari als electoralismes de Rus

AddThis Social Bookmark Button

Suñer: «La baixada generalitzada de Rus beneficia més a qui més té i posa en perill els serveis bàsics». La portaveu de COMPROMÍS Xàtiva, Cristina Suñer ha criticat l'anunci de Rus d'una baixada generalitzada d'impostos en any electoral després d'haver augmentat de forma desmesurada tots els tributs municipals durant els anys del seu mandat.

 

EU-Xàtiva considera com molt important el contacte mantingut amb la gent del comerç

AddThis Social Bookmark Button

El futur del comerç passa per crear uns objectius clars i comuns per a tots. Ahir va tindre lloc en la Casa de Cultura l’encontre amb els comerciants i hostalers de la ciutat. Des d’Esquerra Unida s’ha donat un pas més per confluir plenament amb la ciutadania i escoltar de primera mà les preocupacions i desitjos d’uns sectors econòmics molt afectats per la crisi en la ciutat.

 

Xàtiva organizó unas “Cápsulas Emprendedoras” la semana pasada

AddThis Social Bookmark Button

Octubre, recién estrenado el otoño, una jornada de Cápsulas Emprendedoras tuvo el pasado miércoles, 8 de octubre de 2014, en horario de 13 a 15 horas. En Septiembre, con 23 asistentes, se terminó de ver “Herramientas de Comunicación y Redes Sociales”. Este mes nos esperan “Estrategias y Atención al Cliente”.

 

L'Ajuntament de Xàtiva iniciarà en breu la selecció dels treballadors/es en el marc del Pla d'Ocupació Conjunt amb les administracions públiques

AddThis Social Bookmark Button

L'Ajuntament de Xàtiva iniciarà en breu la selecció dels treballadors i treballadores en el marc del Pla d'Ocupació Conjunt amb les administracions públiques, que està financiat per la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i l'Ajuntament.

 

Página 1 de 171

Síguenos en...

Suscríbete

Recibe en tu email las últimas actualizaciones del Portal Comarcal

Farmacias de Guardia

El TIEMPO

Sorteos Cine

Sorteos

Actividades y Agendas

Actividades

Portadas prensa escrita

Agencias y Medios

  

Videos institucionales

Videos institucionales

 

Ruta dels Borja

Xàtiva: La Ruta dels Borja

Repor: Els Borja i Xàtiva

Recreacions Històriques "Els Borja i Xàtiva"

Comte d'Urgell

La història del Comte d'Urgell

Conquesta Jaume I

La Conquesta de Jaume I

El Collar de la Coloma

El Collar de la Coloma

Castell de Xàtiva

Visites teatralitzades al Castell