Viernes, Agosto 28, 2015

Xàtiva

L'Alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà (PSPV), rep a la directiva del CF Racing Xàtiva

Des de la directiva del Club de futbol Racing Xàtiva volen donar les gràcies a l'Ajuntament i en especial a l'Alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, per haver-nos rebut i poder contar tot el nostre projecte 100x100 Xàtiva. A les 12:00 hores, ha sigut rebuda per l'Alcalde de la ciutat de Xàtiva, a la il·lusionada directiva del nou club que competirà enguany en el grup X de la Segona regional valenciana.

 

Xàtiva premiarà el consum responsable d'aigua potable

Ignacio Reig: "hi haurà novetats fiscals el 2016. La pressió fiscal total es reduirà en el següent exercici però sobretot l'esforç econòmic es repartirà de forma més justa". L'Ajuntament de Xàtiva s'ha posat mans a l'obra en matèria econòmica i ha començat els dos processos més importants de l'exercici, l'elaboració del pressupost de l'Ajuntament per a 2016 i la confecció de l'ordenança fiscal.

 

Crónica del Club de Ajedrez “RECREATIVOS SAETABIS” de Xátiva

El pasado sábado, día 15 de agosto, se celebró como cada año nuestro evento más veterano. La simultánea en el real de la Feria. La simultánea este año la impartió al Maestro Internacional Daniel García Román. Las partidas, en general, fueron muy cerradas por lo que se alargó hasta casi las 14:30h.

 

COMPROMÍS: “Adéu al clientelisme i l’amiguisme en l’Ajuntament de Xàtiva”

“Des de COMPROMÍS per Xàtiva no estem d’acord ni amb les formes ni amb la major part del contingut del projecte de Pressupostos Generals 2016 dissenyat pel Govern Central. Tot i això, celebrem que, segurament per la proximitat de les Eleccions, es contemple la “descongelació” de la contractació pública.”

 

L'Ajuntament de Xàtiva prepara un dispositiu especial de vigilància rural

Miquel Lorente: "cal projectar la creació d'una junta de seguretat rural a Xàtiva". Aquest matí, el primer tinent d'alcalde de Xàtiva, Miquel Lorente (EU), ha tingut una reunió de treball amb el capità de la Guàrdia Civil, Antonio Carrillo i l'agent de vigilància rural de l'Ajuntament, Gregorio Moya, amb la finalitat de coordinar les accions de vigilància del terme de la ciutat.

 

Xàtiva serà inclosa als programes de qualitat de l'Agència Valenciana de Turisme

Roger Cerdà i Mariola Sanchis es reuneixen amb el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer. L'alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà i la regidora de Turisme, Mariola Sanchis, han mantingut una reunió amb el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, aquest matí a València. La reunió ha servit com a primera presa de contacte entre els responsables municipals i la nova direcció de l'entitat que gestiona la política turística de la Comunitat Valenciana.

 

La Fundación Carralero (Xàtiva) apoya un proyecto sanitario en Kenya

El pasado mes de julio un grupo de voluntarios profesionales de la salud, viajaron al poblado poblado de Aitong (Kenya), para asistir a unas 3000 personas durante cuatro días.

 

L'Ajuntament de Xàtiva recull més de 300.000 kilos de residus durant la Fira d'Agost

El servei municipal de neteja ha recollit 38.000 quilos de mitjana al dia el que ha suposat un increment del 6% respecte a l'any passat. Durant la setmana de la Fira d'Agost el servei municipal de neteja ha recollit 304.120 de residus, dels quals 27.500 corresponen a la zona del Reial de la Fira. Les xifres de recollida d'enguany suposen un increment del 6% respecte a l'any passat el que, segons la regidora de Gestió de Residus, Pilar Gimeno (COMPROMÍS) "és un clar indicador que s'ha incrementat l'afluència de visitants a la nostra Fira".

 

Página 1 de 220

Síguenos en...

Suscríbete

Recibe en tu email las últimas actualizaciones del Portal Comarcal

Farmacias de Guardia

El TIEMPO

Sorteos Cine

Sorteos

Actividades y Agendas

Actividades

Portadas prensa escrita

Agencias y Medios

  

Videos institucionales

Videos institucionales

 

Ruta dels Borja

Xàtiva: La Ruta dels Borja

Repor: Els Borja i Xàtiva

Recreacions Històriques "Els Borja i Xàtiva"

Comte d'Urgell

La història del Comte d'Urgell

Conquesta Jaume I

La Conquesta de Jaume I

El Collar de la Coloma

El Collar de la Coloma

Castell de Xàtiva

Visites teatralitzades al Castell