Domingo, Diciembre 21, 2014

Xàtiva

Especial “Tendido Pop” Universal con Álex Selfa, desde Blue Radio FM, en el local, CapGirat (Xàtiva)

AddThis Social Bookmark Button

Hoy viernes, 19 de diciembre de 2014, en el local de referencia de la comarca CapGirat (Zona Mercat) Xàtiva, te presenta una sesión especial del “Tendido Pop” Universal donde aparte de bailar y cantar la música de los 80’s-90’s en español, con motivo de las cenas de empresas, que como cada año por estas fechas, se celebran en todas partes.

 

COR aprueba la ordenanza de 2015 y la aprobación provisional del Presupuesto de 2015

AddThis Social Bookmark Button

El Presidente de COR destaca que “la comisión tributaria y los técnicos de COR han realizado una labor importante en la actualización de la ordenanza que regulará los recibos de 2015. Destacar que, por segundo año consecutivo, se ha conseguido reducir el coste por tonelada con respecto al año anterior, como consecuencia de la reducción de residuos generados, pero también por el recorte en gastos de gestión del Consorci.”

 

EU-Xàtiva denúncia la manipulació que suposa la consulta de la Conselleria sobre la línia lingüística i fa una crida a la no participació

AddThis Social Bookmark Button

Francesca Chapí “la consulta pot crear un conflicte lingüístic innecessari entre les propies famílies i entre aquestes i el centre educatiu del tot innecessari. Ja es realitza una consulta en el període d'admissió”. El col•lectiu d’EU-Xàtiva denuncia que la consulta que es farà a les famílies sobre la seua preferència de línia lingüística és publicitat enganyosa en no ser vinculant i perquè la preferència de les famílies s’expressa en l’opció marcada en la matrícula de filles i fills.

 

El PSPV de Xàtiva demana que la Generalitat Valenciana frene les revisions de l’impost de transmissions

AddThis Social Bookmark Button

Reig: “este impost dóna la punta a un sector que està pràcticament mort, mentre repunta a altres zones amb fiscalitat més favorable”. El PSPV de Xàtiva ha presentat una moció per la qual proposa reduir el coeficient que la Generalitat aplica en el càlcul de l'Impost sobre Transmissions Patrimonials. La Conselleria d'Hisenda i Administració està revisant amb uns nous coeficients publicats al març totes les operacions de compra-venda entre particulars subjectes a l'Impost de Transmissions. La Conselleria està realitzant nombroses liquidacions paral•leles i exigint a més un recàrrec del 20% per la quantitat "no declarada" segons l'administració.

 

Esquerra Unida de Xàtiva aporta al ple municipal una proposta per obrir la Casa de la Llum com Aula de Natura Municipal

AddThis Social Bookmark Button

Lorente "hui la Casa de la Llum representa un espai, una inversió i una oportunitat, que no està reportant cap benefici a la nostra ciutat”. A proposta del Grup Municipal d’Esquerra Unida en el proper plenari es tractarà una proposta per obrir la Casa de la Llum com Aula de Natura Municipal. El portaveu municipal d’EU, Miquel Lorente, ha assenyalat que “hui aquest edifici representa, una inversió i una oportunitat, que no està reportant cap benefici a Xàtiva”.

 

El PSPV de Xàtiva exigeix que la dotació econòmica del Consell d’Acció Social estiga recollida en el pressupost de 2015

AddThis Social Bookmark Button

Angulo: “el govern de Rus està ningunejant i donant llargues als col•lectius solidaris, i deixa la major part de la càrrega d'ajudes en la societat civil”. La regidora del PSPV de Xàtiva Xelo Angulo ha exigit que la dotació econòmica que necessiten els col•lectius integrats dins del Consell Local d'Acció Social (CLAS) estiga recollida oficialment en el pressupost de 2015.

 

El Departamento de Salud Xàtiva-Ontinyent expande la energía limpia en sus centros

AddThis Social Bookmark Button

Seis centros tienen implantado el sistema de agua caliente por mediación de paneles de energía solar. La iniciativa se enmarca dentro de los objetivos de la Red Global de Hospitales Verdes y Saludables de la que forma parte. El Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent ha dado un paso más en su empeño por conseguir los objetivos marcados por la Red Global de Hospitales Verdes y Saludables de la que forma parte.

 

EUPV-Xàtiva: “En matèria de polítiques socials el Partit Popular a Xàtiva, ha realitzat una política de “terra cremada”

AddThis Social Bookmark Button

Esquerra Unida organitza el Encontre #pensareldemá sobre Dona, Benestar i Drets socials perque creu en la participació ciutadana com una realitat política i no un lema ornamental. En matèria de polítiques socials el Partit Popular a Xàtiva, ha realitzat una política de “terra cremada” arrasant amb serveis existents com l'Oficina d'Atenció a les Víctimes del Delicte, ignorant demandes ciutadanes com la Escoleta Infantil o el Punt de Trobada Familiar i reduint els fons destinats a atendre a les persones en risc d'exclusió social.

 

Página 1 de 179

Síguenos en...

Suscríbete

Recibe en tu email las últimas actualizaciones del Portal Comarcal

Farmacias de Guardia

El TIEMPO

Sorteos Cine

Sorteos

Actividades y Agendas

Actividades

Portadas prensa escrita

Agencias y Medios

  

Videos institucionales

Videos institucionales

 

Ruta dels Borja

Xàtiva: La Ruta dels Borja

Repor: Els Borja i Xàtiva

Recreacions Històriques "Els Borja i Xàtiva"

Comte d'Urgell

La història del Comte d'Urgell

Conquesta Jaume I

La Conquesta de Jaume I

El Collar de la Coloma

El Collar de la Coloma

Castell de Xàtiva

Visites teatralitzades al Castell