Jueves, Agosto 25, 2016

Xàtiva

Dr. Carralero (Xàtiva): “Odontología genética”

En la Clínica Carralero estamos siempre a la vanguardia en los avances tecnológicos y tratamientos innovadores. Por ello recientemente hemos introducido en nuestros servicios la odontología genética, que consiste en analizar tu ADN, con el fin de prevenir las enfermedades bucales.

 

2a Mostra popular canina “El millor amic” a la Fira d’Agost de Xàtiva 2016

El próxim dia 18 d’agost, a les 11:30 hores, tindrà lloc aquesta Mostra al Reial de la Fira de Xàtiva. Amb la col·laboració de la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Xàtiva, està organitzada per ADEXA, secció Mascotes, per ajudar a SPAX.

 

Xàtiva invertirà 244.000€ en obres del Pla Provincial d’Obres i Serveis 2016 (PPOS) de la Diputació

Reig: "la prioritat és generar llocs de treball i atendre les necessitats bàsiques de diverses infraestructures municipals". L'Ajuntament de Xàtiva ha aprovat la relació d'inversions corresponents al Pla Provincial d'Obres i Serveis 2016 (PPOS). Dilluns passat 30 de maig, la junta de govern local va acordar per unanimitat remetre a la Diputació de València les obres a realitzar en el marc d'aquest pla, per un total de 244.675 euros. La major part d'aquest pla es destinarà a cobrir la segona fase del Pla de Sostenibilitat d'Infraestructures (PSI), que permetrà la contractació directa d'entre 17 i 20 treballadors en les àrees d'agricultura, parcs i jardins, brigada de serveis municipals i turisme.

 

La ciutadanía de Xàtiva diu NO als Espectacles Taurins i diu SI a la Reina de la Fira

L'equip de govern de l'Ajuntament de Xàtiva valora molt positivament el gran nivell de participació ciutadana que s'ha produït com a resposta a la convocatòria de l'enquesta sobre l'organització d'espectacles taurins a la Fira d'Agost i sobre la figura de la reina de la Fira.

 

Xàtiva presenta la Nova Unitat de Prevenció de Conductes Adictives (UPCCA)

El servei comptarà amb 2 psicòlegs i impulsarà nous programes en els centres educatius per treballar amb alumnes, professors i famílies. Ahir la regidora de Prestacions Sanitàries, Cristina Suñer (Compromís), i la psicóloga municipal, Pilar Morales, van presentar la Nova Unitat de Prevenció Conductes Addictives (UPCCA). Este nou servei d’assessorament i prevenció estarà situat a la Casa de la Joventut i s’encarregarà de desenvolupar programes específics de prevenció en el consum de drogues i alcohol fonamentalment entre els menors.

 

Grupo Palacios organiza la III Feria de Vehículos Multimarca en el CC Plaza Mayor de Xàtiva

El grupo Palacios organiza del 2 al 5 de junio, en el Centro Comercial Plaza Mayor de Xàtiva la III Feria de Vehículos Multimarca, de sus concesionarios oficiales en Xàtiva: Opel GP Automoción y Peugeot Autointer.

 

Xàtiva posarà en marxa el pròxim mes de juny el Pla Municipal contra el Mosquit Tigre

La regidoria de Neteja Viària posa en marxa un pla municipal contra este insecte. Tècnics especialitzats elaboraran un mapa de zones critiques i revisaran les cases particular que ho demanen.

 

Agents del Seprona i Guàrdia Rural vigilaran l’abocament incontrolat d’envasos de fitosanitaris per tot el terme de Xàtiva

La campanya d'informació i control es repetirà periòdicament per tot el terme de Xàtiva. L'Ajuntament de Xàtiva, en col·laboració amb el Servei de Protecció de la Natura de la Guàrdia Civil (Seprona), ha iniciat una campanya de vigilància i informació per evitar l'eliminació incontrolada d'envasos de productes fitosanitaris en el terme rural. L'acció, que anirà repetint-se periòdicament, consisteix en detectar punts on s'abandonen aquestos residus perillosos, reconduint als infractors per tal que els dipositen a la xarxa SIGFITO, sistema de recollida legal establert. Es tracta, d'aquesta manera, d'evitar abocaments incontrolats en séquies i hortes de Xàtiva.

 

Página 1 de 248

Videos institucionales

Videos institucionales

 

Ruta dels Borja

Xàtiva: La Ruta dels Borja

Repor: Els Borja i Xàtiva

Recreacions Històriques "Els Borja i Xàtiva"

Comte d'Urgell

La història del Comte d'Urgell

Conquesta Jaume I

La Conquesta de Jaume I

El Collar de la Coloma

El Collar de la Coloma

Castell de Xàtiva

Visites teatralitzades al Castell