Jueves, Julio 24, 2014

Xàtiva

Xàtiva: Una Gran Trobada de Colles per tancar l'estiu de 2014

AddThis Social Bookmark Button

El proper diumenge 27 de juliol la Colla de dolçainers i tabaleters "La Socarrà" de Xàtiva ha volgut convocar a dos colles punteres del País Valencià per juntament amb ells realitzar un GRAN CONCERT d'estiu. El concert es realitzarà a l'escenari ubicat al Jardí de la Pau de Xàtiva a les 20.30h amb entrada lliure per a tothom que vullga gaudir d'una vesprada de dolçaines i percussió. 
 
 

Amics del Poble Saharauí de Xàtiva va participar en la Trobada de Xiquets i Xiquetes Saharauís a València

AddThis Social Bookmark Button

Centenars de persones participen en l'encontre de les famílies acollidores i dels xiquets i xiquetes saharauís a València. Els xiquets i xiquetes sahrauís i a les seues famílies acollidores d'Amics del Poble Saharauí de Xàtiva es van desplaçar a la Trobada que es va realitzar el proppassat dissabte 19 de juliol a València. Des de Xàtiva ens desplaçàrem en tren fins a València per a participar d'aquesta activitat.
 
 

COMPROMÍS per Xàtiva: “El Director de ‘Nits al Castell’ utilitza alumnes de practiques per a les seues produccions amb l’Orquesta Simfònica del Mediterrani”

AddThis Social Bookmark Button

El regidor de COMPROMÍS Xàtiva, Joanjo Garcia Terol, ha fet saber que dins de l’entramat muntat pel director de Nits al Castell, Juan Antonio Ramírez, destaca el fet que utilitze alumnes de pràctiques de l’assignatura de ‘Pràctica Artística’ de 3r i 4t del nou pla d’estudis de la LOE del Conservatori Superior de Música de València.

 

El PSPV de Xàtiva considera il•legal que siga el Director de “Nits al castell” qui facture l’actuació de Farruquito

AddThis Social Bookmark Button

Reig: "els socialistes recorrem la contractació de l'empresa de Ramírez ja que l'Ajuntament va acordar que es tracta d'una 'producció pròpia'. El PSPV de Xàtiva ha registrat un recurs de reposició contra la contractació de l'empresa del director del festival Nits al Castell, Juan Antonio Ramírez, pel fet de que siga esta la que facture l'actuació de Farruquito d’aquest dissabte 19 de juliol de 2014, la qual cosa suposa que INGENIO PRODUCCIONES 2000,S.L. cobrarà 14.883 euros i es desconeix què cobrarà finalment el ballarí sevillà.

 

Esquerra Unida de Xàtiva proposa una intervenció planificada contra la panderola roja

AddThis Social Bookmark Button

Lorente "les queixes veïnals provenen de múltiples punts de la ciutat i cal actuar amb la màxima planificació eficàcia”. El portaveu del Grup Muncipal d’Esquerra Unida en l’Ajuntament de Xàtiva, Miquel Lorente, ha proposat al govern municipal que s’aplique un acció planificada contra la panerola roja, tècnicament coneguda com a periplaneta americana “per fer front a les molèsties que s’estan produint en carrers, vivendes i comerços”.

 

El Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva es acreditado como Hospital Universitario Asociado

AddThis Social Bookmark Button

El Conseller de Sanitat, Manuel Llombart, ha hecho entrega del diploma acreditativo al equipo directivo del Departamento de Salud. Desde 1987 se han formado en este centro sanitario 175 MIR, 70 EIR y 20 PIR.

 

Cines AXION CC Plaza Mayor (Xàtiva): Cartelera del 18 al 24 de julio 2014

AddThis Social Bookmark Button

Cartelera del 18 al 24 de julio 2014.

 

Óscar Vela “Mástí” (critico cultural): “Lucía Navarro encandila en Xàtiva con su recital poético ‘La voz de mis emociones’”

AddThis Social Bookmark Button

Más de cuarenta personas asistieron, el pasado lunes 14 de julio en la "Casa de la Cultura" de Xàtiva, al recital "La voz de mis emociones", que fue organizado por Lucía Navarro Luna, con la estimable colaboración de Javier Ripoll, Natividad Saez y Alba Girbés (de Events i Protocol), y que trataba sobre la obra de la escritora y poeta setabense.

 

Página 1 de 161

Síguenos en...

Suscríbete

Recibe en tu email las últimas actualizaciones del Portal Comarcal

Farmacias de Guardia

El TIEMPO

Sorteos Cine

Sorteos

Actividades y Agendas

Actividades

Portadas prensa escrita

Agencias y Medios

  

Videos institucionales

Videos institucionales

 

Ruta dels Borja

Xàtiva: La Ruta dels Borja

Repor: Els Borja i Xàtiva

Recreacions Històriques "Els Borja i Xàtiva"

Comte d'Urgell

La història del Comte d'Urgell

Conquesta Jaume I

La Conquesta de Jaume I

El Collar de la Coloma

El Collar de la Coloma

Castell de Xàtiva

Visites teatralitzades al Castell