Les cooperatives que van a fer possible aquest projecte son la Cooperativa Elèctrica d’Alginet que pagarà una de les vivendes amb un cost d’uns 2.100€, Anecoop, Caixa Popular, Caixa Rural l’Alcudia, Canso, Cavacoop, Coarval, Coinfer, Coviñas, Federación de Cooperativas de Consumidores y Usuarios, Federación de Cooperativas Elèstricas de la Comunidad Valenciana, Florida, Fundación Cooperativas de la Provincia de Castellón, Grupo Sorolla, Integra Asesores, Povinet-Secorval, Ruralfruit, Sampedro y Torres, Serliccop, Surinver, UCEV i Utecamp.

Amb aquest suport s’ha recaptat 51.767€, quantitat que excedit les necessitats de finançament dels habitatges, per la qual cosa una part es destinaran a la creació d'un fons de solidaritat per al desenvolupament d'inversions futures.

L’acte protocol·lari va consistir en formalitzar la col·laboració amb la signatura de cada representant de les cooperatives amb la presidenta de la Fundació Vicent Ferrer, Ana Ferrer.

Des de la CEA, va assistir a l’acte Pepita Company i va assenyalar que “les cooperatives tenim una vessat social i solidària en el dia a dia amb els nostres veïns i veïnes. Amb aquesta col·laboració recolzem la tasca realitzada per una fundació que aquest any celebra el seu 20º aniversari en Espanya i que porta tant de temps lluitant contra la pobresa més extrema”.

Per la seua part, Ana Ferrer va manifestar que estava molt feliç que aquesta iniciativa començara amb les cooperatives i que fora a València, la terra dels pares de Vicent. “Espere que aquesta primera iniciativa la puguem fer en la resta d'Espanya. De la pobresa no s’ix amb paraules sinó amb fets” comentava Ana.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *