Estes 400 adopcions permeten confirmar que el servei ha tancat l’any amb un balanç possitiu. Totes elles s’han realitzat a títol privat i mitjançant associacions protectores d’animals. Abans que estes adopcions es facen efectives, des de la Canera de la Vall s’insta que la decisió siga responsable i destaquen la importància de l’adopció respecte a la compra de góssos. A més, des de la Canera resalten que els animals s’entreguen vacunats, desparassitats i amb microchip i animen a la gent a visitar les seues instal·lacions i a seguir adoptant góssos.

Actualment, les seues instal·lacions s’ubiquen en El Palomar, en la partida l’Alfardí s/n, i el seu horari és de 8:00 h. a 13:30 h., de dilluns a divendres (605 817 841).

Este servei, un dels primers que ofereix l’entitat comarcal, treballa en els 34 ajuntaments de la Vall i en 9 localitats més de la província d’Alacant. Tots estos ajuntaments valoren molt possitivament este servei necessàriament mancomunat i el destaquen com exemple de cóm ha de treballar una mancomunitat forta per donar bons serveis per la ciutadania de la Vall. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *