La cita va servir també per presentar el logotip del servei creat per Claugràfica que va ser explicat pel dissenyador Xavier Puertes i el nou butlletí informatiu trimestral baix el nom Interlletra.

La publicació compta amb una primera pàgina destinada a donar a conèixer diverses qüestions d’actualitat mentre que la segona se centra en les novetats editorials presents en la biblioteca. A continuació, la tercera plana compta amb una recomanació –en la primera edició a càrrec de la directora de l’institut local Alícia Mafé– i un espai destinat a un autor concret. Finalment, la contraportada serveix per a informació d’utilitat (la programació d’activitats i les dades de contacte) i, especialment, per presentar algun dels documents de l’arxiu històric de Bocairent.

L’inici del 25 aniversari de la biblioteca pública va incloure també els parlaments de la responsable del servei, Pepa Sempere, i del regidor de Cultura, Xavier Molina, i de l’alcalde de Bocairent, Josep-Vicent Ferre, que van lloar la necessitat d’aquests espais destinats “a compartir la màgia dels llibres i el plaer de la lectura”. El remat al tret d’eixida de la commemoració el va posar la foto de família dels titulars encarregats de l’agència de lectura durant aquest quart de segle representatius de tots els partits polítics presents en el ple municipal en aquest període.

Alejandro Muñoz – Empresa Multiservicios te ha ofrecido esta noticia

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *