El mateix divendres de vesprada inaugurarem l’Escola d’Estiu amb la companyia del nostre dirigent del PSPV, Ximo Puig. Puig, ens animà a seguir treballant amb el propòsit de construir, tots junts de nou,  el nostre País Valencià. Donades les errades i especulatives polítiques de la dreta, estem obligats a renàixer d’aquesta cremadissa situació i és conscient del gran paper dels joves. No obstant això, ens encomanà el gran paper de restaurar la visió política dels joves i d’impulsar les polítiques juvenils necessàries per recuperar la confiança dels nostres generacions.

El dissabte fou un dia de treball i de formació amb ponències diverses. Calia destacar la presència de Antoni Torres, portaveu del síndic del PSPV en les Corts i de molts altres companys/es que divulgaren polítiques econòmiques que no castigarien al benestar social del nostre País. A més amés, incidirem en polítiques juvenils a través dels Consells Locals de la Joventut o a través de les regidories de Joventut. Però, la gran sorpresa de tots els assistents, fou la visita inesperada de Pep Gimeno “Botifarra”. Al mig dia, “Botifarra” en acompanyà i ens explicà les seus vivències i el fet de recuperar la cultura a través del folklore valencià.

La mateixa vesprada, José Muñoz, Secretari General de JSPV, Roger Cerdà, Secretari General del PSPV de Xàtiva i Lena Baraza, Secretaria General de Joves Socialistes de Xàtiva conclogueren l’Escola d’Estiu. Els tres manifestaren les bones vivències ocorregudes al llarg d’aquests tres dies i del treball polític realitzat per a aplicar en curt termini en les nostres institucions.

A mode de conclusió, els companys/es de JSPV no volien sortir de Xàtiva sense veure el seu casc antic i el castell de la ciutat. Per això, el diumenge de matí passejarem per la nostra ciutat i pujàrem al castell en companyia dels nostres regidors, Pedro Aldavero i Naxo Reig. Aquest últim s’esforçà a fer de guia turístic i ajuda  aportar una visió més amplia de la nostra cultura xativina.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *