Es tracta d’un circuit amb mini-quads i senyals de trànsit pel qual els alumnes circulen amb els ciclomotors esmentats, respectant les senyalitzacions i fent les indicacions necessàries perquè es done una bona circulació. Aquest parc de trànsit ha estat muntat al llarg de tota aquesta última setmena de març i permaneixerà actiu fins al dia 9 d’abril. 
 
 A partir del dia 30 d’abril, se seguirà el curs amb una altra activitat d’eixides en bici a la Garrofera i al paratge natural del Corral de Rafel. Es tracta d’una activitat amb la finalitat que els alumnes aprenguen a circular correctament amb aquest mitjà de transport, i a prevenir-los de qualsevol perill que puguen córrer o ocasionar, doncs la bicicleta ja és molt utilitzada pels xiquets i xiquetes dels cursos de 5é i 6é als quals va dirigit el programa. 
 
En definitiva, la Policia Local de l’Alcúdia ve fent aquestes Jornades des de ja fa més de 20 anys, amb la finalitat que els alumnes prenguen consciència de què cal una bona circulació perquè es puguen evitar incidències i accidents perjudicials per a tots els ciutadans. A més, són necessaris aquests tipus de cursos en edats compreses entre els 10 i 11 anys, ja que seran en els pròxims 3 anys quan aquestos alumnes ja podran conduir una motocicleta.
 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *