José Grau, regidor d'Educació, considera que el lema d'enguany "L'ofici d'escriure" és un lema clar i senzill a l'hora d'inspirar els alumnes a plasmar-lo  als seus dibuixos.

Els premis es lliuraran el dimarts, 27 d'octubre, en el saló d'actes de la Casa de la Cultura, i posteriorment es farà una exposició formada pels treballs guardonats i destacats, que estarà oberta des de el mateix dia del lliurament i fins al 2 de novembre.

Per a la presentació de treballs s'han establert diverses categories: primer, segon i tercer cicles d'Educació Primària; Educació Secundària Obligatòria; Batxillerat i Cicles Formatius; o Educació Especial.

Hi haurà dos premis per a cadascuna de les categories, un primer premi de 30 euros, i un segon de 20 euros, en vals de compra per a material escolar o dibuix a les botigues d'Alzira.

També, com a complement del Premis literaris Ciutat d'Alzira, enguany és el primer any que s’inclou dos sessions d’animació lectora a la Biblioteca Municipal, una per a mares, pares i fills/es el dissabte 24 d’octubre (11.00-13.00 h), i una altra per a mares i pares, el dimecres 28 d’octubre (18.00-20.00 h).

Daniel Matallín Alzira te ha ofrecido esta noticia

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *