L'acte celebrat al Centre Cívic de la localitat ha reunit persones del mòdul de tractamentals de la presó de Villena, les quals a través de la representació d'escenes que encarnaven algunes de les experiències viscudes en primera persona, han suscitat la reflexió dels joves en relació als perills i les conductes a adoptar davant el consum d'estupefaents.

Aquesta iniciativa, impulsada per la regidoria d'Educació de l'Ajuntament de la Llosa de Ranes, forma part de les jornades sobre drogodependència dirigides als alumnes de tercer i quart d'Educació Secundària Obligatòria (ESO) que celebra l’Institut de La Llosa de Ranes (SES del centre Dr. Lluís Simarro) al llarg del present mes de novembre.

El programa ha comptat en setmanes precedents amb la presència de Toni Belda, psicòleg de la Mancomunitat de Municipis La Costera-La Canal, que va desgranar les serioses conseqüències que comporta el consum de substàncies estupefaents, ja que aquestes alteren significativament el funcionament del cervell, aplegant a desencadenar corol·laris greus.

Així mateix, la passada setmana es varen desplaçar fins el centre educatiu representants de la Guàrdia Civil, els quals van instruir els estudiants en les lleis i conseqüències penals amb les que és sancionat el consum de substàncies il·legals i el tràfic de drogues.

La responsable de l'àrea d'Educació al consistori de la Llosa de Ranes, Rosa Hostalet, ha destacat que “la conscienciació i la prevenció resulten eines fonamentals per poder evitar la drogodependència entre les nostres generacions més joves”, ha indicat. “Hem organitzat aquestes jornades amb el propòsit de facilitar als joves tota la informació possible sobre els riscos que comporta el consum de drogues”, ha incidit. Així mateix, Hostalet s'ha mostrat convençuda que “a major informació, coneixements i conscienciació, baixarà el nombre de persones víctimes de les drogues”, ha manifestat.

Grupo TORMO – Fruterías Tormo te ofrece esta noticia

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *