La Secretaria autonòmica d’Infraestructures ja té enllestits els diferents avantprojectes per a la construcció d’una rotonda al punt quilomètric 15,6 de la CV-81 al seu pas per Bocairent. De fet, el titular del departament, Victoriano Sánchez-Barcáiztegui, els va presentar a l’alcalde de la localitat, Josep-Vicent Ferre, durant una reunió celebrada el passat dijous, 28 de juny.

El primer edil va rebre el compromís de què “en breu” estarà finalitzat el projecte definitiu per a dur a terme una actuació “ben necessària per millorar la seguretat vial en aquest espai” que registra un trànsit elevat per ser-hi l’accés a un polígon industrial, a l’hotel Ferrero i a la CV-794 que travessa el parc natural de la serra de Mariola. Per això, Ferre va emplaçar a la materialització de la instal.lació “el més prompte possible”.

La trobada també va servir per a que des de Bocairent lliuraren a la Conselleria l’estudi previ del pressupost per a la darrera fase (la 2B) de la rehabilitació del barri medieval que supera el milió d’euros.

En aquesta actuació s’inclou l’adequació dels carrers perimetrals (el de Mossén Hilario i el de la Baixada del tint) i de tres jardins (a les mateixes zones més al voltant de l’ermita de sant Joan) així com la recuperació del carrer Gorga i l’habilitació d’una senda per la part oriental al voltant de la muralla que fortifica el recinte.

Per a Josep-Vicent Ferre, d’aquesta forma “quedaria totalment finalitzada la millora integral del conjunt historicoartístic amb el consegüent benefici per al veïnat i amb el pertinent augment de l’atractiu turístic per als nombrosos visitants que acudeixen setmanalment”.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *