Tot i que l’incendi que afecta al terme d’Agullent, encara està actiu en alguns punts, els focus de les zones de serralada més properes al nucli urbà estan extingits o controlats.

Anit el foc es va apropar perillosament al poliesportiu, escola infantil (hui ha anul•lat les classes), escola de primària i l’ermita de Sant Vicent Ferrer. Finalment cap d’estos edificis ha estat afectat. Precisament a l’entorn del temple, emblema de la localitat, l’Ajuntament de la Vila d’Agullent havia realitzat tasques de desbrossament este estiu, mitjançant la brigada del PAMER.

Algunes segones residències del disseminat i les vivendes adossades del carrer Miracle (molt properes a la serra) van haver de ser desallotjades ahir per la nit, però tots els veïns ja han pogut tornar a la seua llar.

Des de fa aproximadament una hora, a tota la localitat s’ha restablert el servei d’aigua corrent, llum i telèfon. Part del poble careixia d’estos serveis des d’esta matinada.

Els actes previstos per a hui en commemoració del VIé centenari de la predicació de Sant Vicent Ferrer a Agullent, que la localitat està celebrant al llarg d’esta setmana, han estat cancel•lats.

 

{morfeo 29}

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *