Estem ja en festes i com ve siguent tradicional bianualment, podem estar orgullosos d’haver dut endavant la IV Mostra d’Artistes moixentins. No és tarea fàcil, perquè es necessita de la col.laboració de tots, des dels que heu exposat fins als patrocinadors, a més del temps necessari que dedica el personal de la Regidoria.

Agraïxc sincerament, des de l’Ajuntament, la participació de tots en esta mostra, ja que sou els que li doneu sentit amb les vostres produccions personals, obres en les que heu dedicat temps per a plasmar desinteressadament allò que sentiu i que després d’acabar el treball, voleu traure a la llum la vostra pintura o altra manifestació artística.

Enguany volem fer una menció especial al que va ser conciutadà de nosaltres, Román Calatayud, que tantes vegades ha participat en estes Mostres i d’altres exposicions. Sempre recordarem la seua llavor dins de les Arts Plàstiques.

També vullc donar les gràcies a la Diputació de València i a Bancaixa pel seu patrocini, i al personal de la Regidoria de cultura per la seua dedicació.

Des de la Regidoria volem animar a tots els artistes que vullguen, a exposar les seues obres al Hall de l’Auditori, els caps de setmana d’hivern i primavera, ja que són moltes les persones que acudeixen a l’Auditori a les representacions culturals i agraixen totes les iniciatives de difusió cultural que allí es duen a terme.

Ja sabeu que fins el 22 d’agost es podrà visitar la Mostra.

En nom de l’Alcalde de Moixent declare inaugurada esta IV Mostra d’Artistes Moixentins.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *