L'alcalde va declarar que “activitats com aquesta són una proposta d'oci alternatiu i saludable que contribueixen a posar en valor el valuós patrimoni natural del nostre entorn”.

La inscripció en aquesta marxa és gratuïta. Les persones qui estiguen interessades a participar-hi, hauran d'inscriure's a partir de hui dimecres 17 fins el dimecres 24 de juny, a la Casa de la Joventut, en horari de 9 a 14 h. L'establiment d'aquest termini respon a les necessitats d'aprovisionament logístic de l'activitat. Les places estan limitades a 500 participants per motius de seguretat, ja que la marxa requereix un important desplegament d'efectius al tractar-se d'una activitat nocturna. Per tal que aquesta marxa siga el més oberta al públic possible, els organitzadors han determinat que només es puguen sol•licitar tres inscripcions per persona.

El trajecte a cobrir discorrerà per un atractiu itinerari natural. Amb eixida des de la porta de l'Ajuntament,  el recorregut abandonarà el nucli urbà pel Portet i continuarà pel camí del Portet, Font de la Quintana, Casa Cuadrado, Font de la finca Romero, Casa de la Llum, xopada d'Alboi, Arcadetes, Casa Sunsi i tornarà a la ciutat per la Font dels 25 dolls, on es farà la recollida de dorsals per controlar que tots els participants han tornat sense novetat.

Abans de l'eixida, des de les 18:30 hores fins a moments abans de l'inici de la marxa, els participants s'hauran d'adreçar a la porta de l'Ajuntament, on podran canviar el full d'inscripció per un dorsal amb el mateix número. Tots els inscrit hauran d'acudir amb roba còmoda, calçat adequat, camisa o jupetí reflectant, un entrepà i aigua per al recorregut. Està previst un descans per a sopar quan la comitiva arribe a l'altura de la Casa de la Llum. Després d'aquesta pausa, que s'estima d'una hora de duració, la marxa emprendrà la tornada cap a Xàtiva.

L'organització ha fet especial atenció a una sèrie de requisits. Per exemple, està prohibit acudir a la marxa amb animals de companyia. D'altra banda, els menors de quinze anys qui vulguen participar ho hauran de fer acompanyats per un major. També s'ha demanat respecte a l'entorn i al dret al descans dels veïns que viuen per on transcorrerà la caminada.

Aquesta marxa senderista és una activitat física de dificultat mitjana-baixa, ja que el recorregut no circula per pendents exigents. La iniciativa busca promoure l'esport a l'aire lliure, la pràctica d'esport en família i per a totes les edats. Només cal estar en la forma física adequada. Tant l'alcalde Roger Cerdà com Luis Pardo animaren als veïns de Xàtiva a participar en la Marxa Senderista Nocturna “A la llum, amb la lluna”.

Marxa recomanada per: TOimprove agency, BDLC-Noticias, RBM&Management, Blue Radio FM i Portal Comarcal.

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *