El dia 3 de setembre a les 11 de la nit podrem gaudir de l'actuació del "Ballet Kassuomaye Dalifort" que ens transportarà  fins Senegal per a mostrar-nos els tradicionals balls que han passat de pares a fills i que ells han portat a festivals arreu de tot el món, i del Grup de Dansa de l'Alcúdia que s’encarrega de recuperar i representar els balls tradicionals de l'Alcúdia i el folklore valencià.  

El 4 de setembre, també a les 11 de la nit, actuarà el grup “Inanga Rapa Nuí” de la llunyana i exòtica Illa de Pasqua que centra el seu treball artístic en realitzar representacions dels balls tradicionals per a difondre el folklore de l’illa a través del cant i la dansa. També el grup “Coros y Danzas Grupo Mazantini” de Ciudad Real, formació creada a l’any 1978 amb la finalitat cultural de distribuir, ensenyar i representar les tradicions de la regió a més a més d’investigar el folklore de la Mancha al llarg dels anys.

També el divendres 4, dintre dels actes que acullen les Festes Majors de l’Alcúdia, tindrà lloc una recollida solidària d’aliments a la porta dels supermercats en una iniciativa que impulsa el Banc d’Aliments de l’Alcúdia.

El mateix dia al parc de la Sènia, tindrà inici la quinta edició del Ral·li Humorístic, en què els participants hauran de superar distintes proves que estaran repartides en diversos punts del poble per poder arribar a la prova final de la Piscina d’Estiu Municipal, on es donarà a conèixer el guanyador.

A les 7 de la vesprada, al Parc del Patinatge, tindrà lloc el taller de fanalets, que es podran veure desfilar en cercavila, acompanyats de la Colla, a les 10 de la nit, des de la Plaça del País Valencià fins la plaça Tirant lo Blanch.

A la nit, a partir de les 20h a la Recta, tindrà lloc el V Aplec de Paelles Nocturnes, que any rere any ve ajuntant a gent de totes les edats per gaudir del plat valencià per antonomàsia.

Festes recomanades per: Toimprove agency, BDLC-Noticias, RBM&Management, Producciones J. Olmo, Blue Radio FM i Portal Comarcal.

Bisbal Paelles Monumentals te ha ofrecido esta noticia

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *