Per a resoldre el problema de l'habitatge cal tenir en compte les més de 3.000 vivendes que estan buides a la ciutat i amb les quals és pot crear un parc de lloguer públic on la gent no pague més del 30% del seu salari. Així mateix és pot negociar amb els bancs la cessió d’ús dels vivendes no utilitzades."

Així mateix la joventut de Xàtiva reclama, segons Hellín, “la implantació de la Universitat de València a la ciutat de Xàtiva tal i conforme ha defés durant tota la legislatura el Grup Municipal d’EU i la adopció de moduls de formació professional relacionats amb el nou model de sistema productiu relacionat en la indústria, el turisme, el comerç i l’ecologia verda.” I tot aixó amb la participació d’un Consell de la Joventut, dotat dels recursos adients, independent i autónom.

Per la seua part, Rosana Montalbán, que ocupa el lloc 3 en la llista als Corts Valencianes va destacar que l'autonomia valenciana en el 2014 va ser la Comunitat de tot l'Estat amb més desnonaments ja que més del 25% dels desnonaments de tota Espanya es van fer en el País Valencià, arribant a les 41.000 execucions hipotecàries. També va a donar a conèixer que la Generalitat deu més de 150 milions d'euros en ajudes d'habitatge a persones a les quals va estafar literalment aprovant ajudes per a la compra d'habitatges que mai ha pagat.

Per la seua banda Miquel Lorente, cap de llista a l’alcaldia de Xàtiva va a assenyalar que “a nosaltres que no ens esperen sentats a les institucions ni tancats als despatxos sinó patint amb qui pateix. Estarem a la institució però també al carrer.” Lorente va a insistir en la seua proposta d'un pacte de ciutat a 20 anys vista “que situe als persones al centre de la política amb unes linies clau, drets bàsics, economia productiva, participació democràtica i un urbanisme sostenible que no és vincule a l’especulació”

“N’hi ha que deixar els egos fora, els sigles fora i posar Xàtiva sobre la taula” va declarar per a  finalitzar.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *