Les 22 persones que treballen en total en el centre, la major part dones veïnes de l’Alcúdia, i els més de 50 usuaris, en la seua majoria veïns i veïnes de l’Alcúdia d’edat avançada amb greus malalties que els generen una situació de forta dependència (malalts d’alzheimer, parkinson, demència …) que reben la seua assistència, poden vore’s afectats per la situació, si l’empresa es veu obligada a deixar de complir amb les seues obligacions amb els treballadors i proveïdors, arribant fins al tancament de la instal·lació en el cas que la situació continue deteriorant-se més encara.

El Centre fou construït per la Fundació Caixa Rural de l’Alcúdia, sobre terrenys cedits gratuïtament per l’Ajuntament, i cedit en ús a la Generalitat, per atendre preferentment a les persones majors amb situació de dependència del poble que no poden ser ateses per les seues famílies als seus domicilis durant tot el dia.

El sr. Alcalde (Robert Martínez) ha declarat que “la societat alcudiana no tolerarà passivament que es puga arribar a posar en perill el manteniment del seu Centre de Dia pels incompliments de les seues obligacions per part del govern de la Generalitat”.

Segons denuncia l’Alcalde: “açò ve a agreujar la situació de les famílies amb persones que pateixen eixes situacions de dependència, que a més a més d’haver vist pràcticament eliminades o molt reduïdes les prestacions econòmiques i sanitàries (retalls, copagaments …) que rebien dels governs central i valencià, ara poden quedar sense l’important ajuda que significa el funcionament d’eixe Centre”. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *