El catedràtic de l’UJI ha mostrat el seu agraïment al ministre per haver comptat amb ell i ha explicat que el rector, Vicent Climent, ja ha autoritzat aquesta col·laboració.

Gómez Colomer es va llicenciar en Dret i va graduar en Criminologia en 1977 i es va doctorar per la Universitat de València en 1981. Va ampliar els seus estudis en la Universitat de Friburg de Brisgovia (Alemanya) i ha col·laborat amb institucions alemanyes tan prestigioses com el Servei Alemany d’Intercanvi Acadèmic (DAAD), la Societat Max-Planck (MPG) i la Fundació Alexander von Humboldt (AvH-Stiftung), de la qual és president des del passat mes de setembre. També ha treballat amb el Consell Superior de Recerques Científiques (CSIC) i el Ministeri d’Educació i Ciència (Programa Salvador de Madariaga).

És autor de més de 12 manuals i monografies i de més de 170 articles i altres publicacions, que abasten tots els camps del Dret Processal. És consultor internacional, i ha assessorat en temes legals de Dret Processal Civil i Penal a Costa Rica, Hondures, Paraguai i Nicaragua; també ha col·laborat en l’explicació de la reforma processal penal a Mèxic, Argentina, Xile, Brasil i Perú. 

Fuente: Universitat Jaume I de Castelló (UJI).

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *