En 2003, fa deu anys, va tenir lloc l’última revisió cadastral en el nostre municipi. Era una altra època i una altra realitat. Ara, en 2013, podem tornar-la a demanar doncs la situació financera i social de Canals ha canviat considerablement, a pitjor, trobant-nos enclavats dintre d’una dura i forta crisi econòmica.

Esta crisis ha comportat, entre altres aspectes, que el valor cadastral del sòl com de les edificacions haja caigut en uns percentatges realment importants. Una mostra d’aquesta caiguda la trobem en la rebaixa existent en els preus de les vivendes actuals. No debades, l’Equip de Govern del PP de Canals coneix el que diem perquè fa ben poc es van actualitzar, a la baixa, el valor de les naus que l’Ajuntament disposa al polígon Les Moles.  

Tenint en compte que el planejament general del municipi no s’ha modificat pràcticament i partint que el valor cadastral no ha d’estar per damunt del valor del mercat com molt bé ha vingut a recordar-nos el Govern de la Nació fa pocs mesos, Gent de Canals (GdC) hem DEMANAT:

Que l’Ajuntament de Canals sol·licite de la Gerència Regional del Cadastre de València la revisió a la baixa del valor cadastral dels edificis de la nostra localitat adequant-ho a l’actualitat, acompanyant aquesta sol·licitud de la documentació i aportacions que sobre aquest tema puguen oferir els tècnics qualificats de l’Ajuntament.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *