La creació d’un nou Palau de Justícia a Ontinyent és un dels “objectius prioritaris” de la Conselleria de Justícia per a la present legislatura. Així ho afirmava ahir de matí la Consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, Gabriela Bravo, qui visitava ahir la ciutat convidada per l’alcalde, Jorge Rodríguez.

L’alcalde, que ja s’havia reunit amb la Consellera a València per exposar-li les necessitats de la ciutat en matèria judicial, agraïa “la predisposició de Gabriela Bravo a escoltar les demandes ciutadanes i atendre la reivindicació històrica de millores perquè la justícia preste un servei mes àgil a Ontinyent”, manifestava.

La consellera, que era rebuda per Jorge Rodríguez i la resta de la corporació a l’Ajuntament d’Ontinyent, on signava al llibre d’honor, participava junt a l’alcalde en una reunió amb 40 representants del món judicial, social, econòmic i polític local i comarcal.

Membres del CES, treballadors socials, jutges, advocats, regidors i alcaldes tenien ocasió de plantejar les seues demandes i observacions a la representant autonòmica, qui destacava la importància d’un contacte directe amb els col·lectius locals i comarcals, “ja que el nou Govern Valencià vol gestionar els recursos públics des de la transparència i la participació, i per a fer-ho és molt important el contacte directe amb la ciutadania”, assenyalava.

Acte seguit, Gabriela Bravo i Jorge Rodríguez mantenien una reunió de treball, i finalment es desplaçaven fins als jutjats d’Ontinyent. Bravo explicava que la Conselleria ja té un diagnòstic de les deficiències d’infrastructures judicials a tota la Comunitat Valenciana, en base al qual va a establir-se un mapa de prioritats. En aquest sentit exposava que “lamentablement la justícia no ha estat atesa adequadament a la Comunitat durant molts anys, i el resultat és el que tenim, amb alguns jutjats on fins i tot s’han fet inspeccions de treball on ens han advertit que o actuem amb urgència o els tanquen”, explicava.

Si bé als jutjats d’Ontinyent no s’ha arribat a aquest extrem, “sí que és cert que hi ha unes deficiències i reivindicacions històriques que conec personalment, que l’alcalde em va traslladar només arribar al meu càrrec i que em compromet com a Consellera a atendre com a un dels meus objectius prioritaris en esta legislatura”, concloïa Gabriela Bravo.

Alejandro Muñoz – Empresa Multiservicios te ha ofrecido esta noticia

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *