Gabilondo es pronunciava així moments abans d’asistir a l’Entrada de Moros i Cristians d’Ontinyent, acte central de les festes ontinyentines, i després d’haver signat al llibre d’honor de l’Ajuntament de la ciutat, on va poder conversar amb l’alcalde, Jorge Rodríguez, la resta de la corporació municipal, i diversos alcaldes de localitats veïnes que van acudir a conèixer al Ministre.

Gabilondo afegia el seu agraïment “a l’alcalde Jorge Rodríguez i a tota la corporació, ja que és una alegria, després d’un Consell de Ministres complex, arribar ací i poder gaudir de les festes i trobar-me també amb la gent”. El Ministre apuntava en aquest sentit que les festes signifiquen estar a prop dels ciutadans, “que són per a nosaltres el més important de tot. Per això volem que tot i ser temps difícils els que vivim, és important poder celebrar i gaudir unes festes com aquestes, d’una importància tal que han estat declarades d’Interés Turístic Nacional”.

Per la seua banda, Jorge Rodríguez destacava que en els 151 anys d’història dels Moros i Cristians,“es la primera volta que un ministre es queda a tota l’Entrada Cristiana i està present també a la Mora. És un privilegi i un honor poder tenir al ministre d’Educació del Govern d’Espanya entre nosaltres”. El primer edil considera queel fetd’haver rebut a la mateixa Setmana Gran de Festes també les visites de la Ministra de Sanitat, el President de la Generalitat i el Director general de Turespaña “és sense dubte un fet històric. Estes visites i la declaració d’Interés Turístic Nacional han de suposar un punt d’inflexió en la promoció turística de la ciutat. De fet, amb estos esdeveniments els nostres Moros i Cristians han pogut tenir un ressó mediàtic nacional i internacional que clarament redunda en la promoció turística de la ciutat, que ha cobrat una importància que anem a seguir treballant per a que vaja en augment”.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *