L’alcalde, Josep Femenia, ha explicat que «els treballs han estat executats per a millorar la seguretat viària, donant resposta a les necessitats dels usuaris». El pressupost del projecte ha sigut de 239.487,03€, dels quals han estat subvencionats 191.589,62 € per la Diputació d’Alacant (80%) i 47.897,41€ aportats per l’administració municipal.

L’actuació ha consistit en el reforçament i renovació del ferm dels vials, l’habilitació de guals, diverses zones de voreres i passos de vianants, així com embornals. A més, en l’accés sud al Puig Llorença s’ha instal·lat una tanca de protecció a la zona més alta. Finalment, s’ha procedit a la pintura i senyalització de les zones.

El primer edil ha recordat que «finalment hem pogut aprofitar l’ajuda sol·licitada en 2010 per l’anterior corporació i que vam haver de renegociar per no perdre-la a causa de la seva execució parcial abans de ser concedida, per la qual cosa cal agrair la bona voluntat del diputat, Manuel Pérez Fenoll». En aquest sentit, el projecte inicial valorat en 381.355,92€, es va reduir finalment  en la licitació a 347.982€ per a l’aprofitament de la subvenció. Finalment, l’oferta econòmicament més avantatjosa a la qual es va adjudicar va ser de 239.487,03€.

L’empresa adjudicatària de l’execució del projecte, Pavasal E.C.S.A., ha realitzat els treballs entre mitjans d’octubre i la primera setmana de novembre. Així mateix, les millores aportades per la mercantil han estat destinades al reforçament del ferm en dos carrers del residencial Vista Abiar (en la urbanització Les Fonts). L’adjudicació definitiva de l’obra es va realitzar el 5 de setembre mitjançant decret d’alcaldia.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *