La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida a través de l’empresa pública Soprova ha organitzat un any més la tretzena edició de la Fira Gastronòmica i de Productes Agroalimentaris de la Vall d´Albaida, a la plaça Sant Domingo d’Ontinyent.

Durant el passat cap de setmana la proposta gastronòmica va acollir a més de 20 expositor i tres carpes de les diferents associacions comarcals de panaders, d’embotits tradicionals i d’hostelers oferint a tots els visitants la possibilitat de tastar nombroses tapes i degustacions tant dolces com salades. El productes representats en aquesta edició foren: formatges, mel, pericana, saladures, embotits, rebosteria, xocolate… acompanyats de licors, vins i cervesa artesana de la terra.

El president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, Juan A. Puchades ha destacat: “l’esforç realitzat per tots els artesans, empresaris i professionals del sector davant les condicions meteorològiques tan adverses és una mostra d’orgull i satisfacció” ha afegit “un any més s’ha demostrat que la nostra fira gastronòmica és un referent comarcal i la qualitat dels nostres productes ens avalen”.

Puchades ha remarcat “el dissabte 10 de novembre el públic va respondre satisfactòriament a la cita anual” ha continuat: “mostra d’açò son totes les degustacions i tapes que es van realitzar durant tota la jornada”.

La Fira va ser inaugurada pel president de la Mancomunitat, Sr. Juan A. Puchades Arce, la secretària autonòmica d’Agricultura, Pesca, Alimentació i Agua, Il·lma. Sra. Mar Casanova i l’acalde d’Ontinyent, Sr. Jorge Rodriguez acompanyats d’ autoritats públiques.

La fira comptava amb una ampla programació tant d’activitats gastronòmiques com d’oci per a públic adult i infantil: Les activitats més destacades foren durant la jornada del dissabte i el matí del diumenge on van rebre una alta participació. De les activitats del dissabte destaquen el Cooking Show a càrrec de Rafa Calabuig i el Pastry Show a càrrec de Teo Mora i l’actuació musical a càrrec d’Amanita Suit. El diumenge de matí, a les 11:00h, va tindre lloc la tradicional xocolatada per a públic infantil i adult, un hora més tard els més menuts van poder gaudir de l’espectacle de titelles a càrrec de la companyia Titellerium.

El president de la Mancomunitat ha agraït la participació de tots els expositors i ha manifestat que continuarem treballant de valent per tal de millor any a any.

El president d’Ahval ha confirmat que la distribució d’aquest any ha sigut un encert i els tapes han sigut molt demandades. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *