Puchades ha remarcat: “Alli mateix es van realitzar els sortejos dels 10 sopars per a dos persones en diferents restaurants de la comarca i 10 estances per a dos persones amb desdejuni en diferents allotjaments de la Vall d’Albaida”.

El President ha destacat: “el Departament de turisme amb la col·laboració dels ajuntaments de la comarca i AHVAL estan ultimant el Gastrotur 2013”, ha afegit:”és un programa gastronòmic que començarà a finals de juny fins setembre on cada cap de setmana un municipi acollirà el gastrotur” ha continuant: “restaurants de Llutxent, Salem, l’Olleria, Agullent, Benissoda, Albaida, Ontinyent, Benigànim, Carrícola, La Pobla del Duc i Bocairent oferiran un menú gastronòmic amb activitats lúdiques per a tots els tipus de públic”, “a més a més, una ampla oferta gastronòmica estarà a l’abast de totes les butxaques des de 5€ fins 22€ per persona amb una variada oferta complementaria com música en directe, inflables, cocktails, festes, fires, actuacions, passejades en carro i molt més”: ha destacat l’edil.

Puchades ha insistit: “es tracta d’una aposta per la gastronomia com a reclam turístic amb la finalitat de generar turisme d’interior”.

El passat dissabte 25 de maig, a les 10.30h, l’ajuntament de Beniatjar va acollir un grup de turistes amb la finalitat de realitzar la ruta “il·lustres desconeguts”. L’itinerari va consistir en un passeig pels carres de Beniatjar i els seus voltants per tal de conéixer la fisonomia de les diferents èpoques del poble a través dels personatges que donen nom als carrers.

El passat diumenge 26 de maig, a les 10:30h, es van concentrar a l’ajuntament Montaverner, un nombrós grup de visitants, amb el propòsit de realitzar la ruta “El retor esplugues un home amb identitat pròpia”. La visita va consistir en una representació teatral sobre la vida del retor Esplugues a la plaça Major de Montaverner. Finalitzada la representació teatral els turistes es van apropar al Tossal del calvari on l’ajuntament es va oferir un refrigeri a tots els assistents.

Així mateix la Mancomunitat de Municipis va realitzar els sortejos d’Obrim les portes on es van donar a conèixer els guanyadors dels 10 allotjaments i dels 10 restaurants que participen en aquesta edició.

El president ha agraït tot l’esforç en la realització d’aquesta edició tant als ajuntaments com als empresaris col·laboradors dels allotjaments i restaurants que han fet possible aquest sorteig. A més a més ha indicat que: “continuarem treballant de valent per tal de millorar any a any aquest programa amb el recolzament i suport de tots i totes”. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *