Ja el dimecres dia 4 a les 19:30h es prepararan jocs de carrer per als més menuts i desprès de sopar  la banda local “Amics de la Musica” oferira un concert.

El dijous continuaran els actes amb el sopar de germanor a les 22:00 a la plaça del poble. El divendres serà el dia dedicat a Sant Roc, ja a les 12:30 es celebrara la Solemne missa en el seu honor. A les 21:30 Sant Roc sera processonat pels carrers de Guadassequies. A les 23:30 donarà inici la cavalcada humorística on els veïns i veïnes es disfressaran de les vestimentes o parodies més diverses, desprès actuarà l’Orquestra Siberia.

El dissabte continuaran els actes amb una jornada intensa, a les 12:00 a l’església de la població es celebrarà la solemne missa este dia en honor de la Mare de deu de l’Esperança, patrona de la població. A les 18:00 donarà inici la partida de pilota infantil i semiprofesional de jugadors locals i de pobles del voltant. L’ofrena de flors i desprès processo a la Verge de l’Esperança donarà començament a les 20:30. Per amenitzar la vetllada desprès de sopar actuarà l’Orquestra Montecarlo a la 01:00 de la matinada.

El diumenge 8 d’agost dia en honor del Santissim Crist de l’Empar a les 12:30 tindra lloc la Solemne missa en honor al patró i cantada per la coral de Guadassequies. Ja perla nit a les 21:30 els carrers de la població acolliran la processó i desprès es dispararà un castell de focs d’artifici a càrrec de la pirotècnia Ricardo Caballer. Este serà l’últim dia de festes encara que la següent jornada serà la festa de l’aigua i paelles a partir de les 14:00.

Amb estos actes tant els vorasequians com els veïns de altres pobles que s’acosten a gaudir de la festa poden passar uns dies d’allò mes be.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *