Dissabte, 17 de gener

20:00h A la Plaça de la Constitució, cremà de la foguera per la Regina de les Festes, Amparo Genovés, i la seua cort d’honor. Es repartirà mistela entre el públic.
 
Diumenge, 18 de gener

11:00h Missa en honor a Sant Antoni Abat i benedicció de rotllos.
12:00h Romeria de Sant Antoni pels carrers Metge Soler, Sant Antoni, Macastre i Maestro Navarro fins la Plaça de la Constitució. L’ordre será el següent: imatge de Sant Antoni, autoritats religioses i municipals, animalets de companyia (gossos, gats, pardalets, …) i finalment carros i cavalleries.

Els animalets menuts es concentraran al carrer Maestro Navarro i les cavalleries al carrer Farmacéutico Peydró (carrer Molí) per eixir ordenadament darrere del sant.

Els carros i les cavalleries allargaran el trajecte pel carrer L’Antiga Fontanella i Avda. Severo Ochoa per a poder maniobrar be amb els carros. S’incorporaran a la romeria en el carrer Macastre. A continuació benedicció d’animals i repartiment de rotllos a càrrec de les arreplegadores de Sant Antoni a la porta del temple parroquial.
 
14:00h A la Plaça Vicent Ribes paella gegant amb la col·laboarció de la Caixa Rural. Tíckets a la venda a l'Ajuntament al preu de 2€.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *