Ricardo Boy i el seu equip tornen a les ones després del descans vacacional del mes d’Agost. En esta ocasió Boy a contat en l’estudi en el seu equip de gala, ha estat acompanyat per Mario Soler, Fanny Barahona (especialista en cinema), Domingo Ortiz (especialista en esports), i El Canto de O’shian.

Feliz Año va contar en l’entrevista en directe al jove grup valencià Flaco Favor, qui després de l’entrevista es van atrevir a fer una actuació acústica per als oïents de Llosa FM. A més, Ricardo Boy va entrevistar a una dona emprendedora de Benigànim (on hi ha molta gent que escolta Llosa FM, per cert), Amparo venia a presentar el Projecte Empresarial AMB Servicis, una oferta de servicis per a la gent que no pot o no te temps per a arribar a tots els llocs, tramitacions en l’administració o, per exemple, cuinar els plats més deliciosos.

Com a curiositat, cal destacar que Feliz Año va aconseguir rècords d’oïents conectats a Llosa FM a través d’internet, el que demostra que és un dels programes més seguits a través d’esta plataforma.

El programa el pots escoltar al seu microweb o també en Portalcomarcal.es, on també pots vore fotografies i vídeos del que va ser el programa.

 

 

{youtube width="528" height="320"}1jLw6JZf0Pw{/youtube}

{youtubejw width="528" height="320"}hiS2mjKIVEg{/youtubejw}

Entrevista grupo musical Flaco Favor.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *