Les persones més febles de la societat són aquelles que més greument estan patint les retallades, el deute del Consell de la Generalitat en aquest sector ha provocat l’amenaça d’aquest sector degut als impagaments als centres de discapacitats, els impagaments de les nòmines dels treballadors i treballadores que atenen a les persones amb algun grau de discapacitat bé siga física o intel·lectual, els usuaris dels centres ocupacionals no cobren per les tasques realitzades.

A més a més a nivell nacional a més de les dures retallades al sector hem d’afegir les retallades i la quasi desaparició de la Llei de Dependència, retrocés social que culmina el PP amb la congelació de les pensions, com també va fer el PSOE amb el govern de Zapatero.

Aquest sector de la població ha demanat que l’actual crisi socioeconòmica , que ha estat la major estafa als drets de la ciutadania per entrebancar i deteriorar el dret a una atenció a la diversitat i a una assistència sanitària universal, no agreuje la situació ja de per sí precària d’aquestes persones, donat l’atac als seus drets i recursos.

Recordem que aquestes persones han donat un clar exemple de lluita a la resta de la població, bona mostra d’aquesta lluita la vàrem viure a molts municipis del País Valencià, entre ells Ontinyent, ciutat que va rebre la marxa per la Discapacitat . Aquesta marxa va acabar amb l’arribada a les Corts dels seus representants, els quals foren desallotjats de les Corts i agreujats pel Govern de la Generalitat que no va voler atendre ni ser sensible a les seues reivindicacions.

La discapacitat i d’altres sectors de la població ens mantenim en lluita per defensar allò que legítimament ens correspon, fins que els responsables polítics posen fi a aquest brutal retrocés en drets.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *