Iván Martínez, actual regidor d'EU en l'Ajuntament, ha sigut triat per unanimitat per l'assemblea local com a candidat a l'alcaldia d'Alzira en les pròximes eleccions del 24 de maig. La llista municipal d'EU s’ha renovat en quasi un terç i inclou un 30% d'independents que han volgut donar suport al nostre projecte.

Segons ha afirmat Iván Martínez: «el 2015 és l'any per a donar-li la volta a aquesta ciutat i al País, perquè és l’hora dels barris, de prioritzar el treball i les polítiques socials, de remunicipalitzar els serveis públics i privatitzats, i de mirar de fer Alzira més habitable, on els vianants, les bicicletes o el transport públic siguen la prioritat».

Finalment, Iván Martínez ha manifestat que perquè tot açò puga ser una realitat «és necessària la major confluència de les forces socials i veïnals de la nostra ciutat que des de l'esquerra volem un canvi per a l'esquerra. Per açò, per a EU és fonamental l’acord programàtic que permeta fer realitat una nova etapa per a les valencianes i els valencians».

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *