Durant la visita realitzada el passat 25 de febrer, els alumnes van tenir l'oportunitat de conèixer de primera mà el treball realitzat per les Bodegas Barón d'Alba, que produeixen i comercialitzen el vi Clos d'Esgarracordes, i l'empresa Mas dels Fumeros, especialitzada en la «tomata de penjar».

Aquest contacte directe amb empreses de l'entorn es duu a terme dins d'un projecte de coordinació de les assignatures de segon semestre de segon curs del grau, que es desenvolupa en el marc de les activitats de millora docent del Grup d'Innovació Educativa «Metodologies Pràctiques en Ciències de la Vida».

El professorat implicat en el Grup d'Innovació Educativa escull cada any una sèrie d'empreses o explotacions agroalimentària perquè els estudiants puguen realitzar un estudi integral de la gestió i funcionament de les mateixes. Els punts de vista a tractar parteixen dels continguts d'assignatures com ara Empresa, Topografia, Protecció de Cultius, Ecologia i Impacte Ambiental i fins i tot Fonaments de Biotecnologia.

Es compta sempre amb la participació dels gerents i tècnics de les empreses que, previ a la visita, imparteixen un seminari als estudiants per a explicar a fons l'origen i funcionament de les mateixes. Durant tot el semestre, els estudiants realitzen treballs coordinats en equip sobre una de les explotacions escollides i en finalitzar el mateix s'exposen les conclusions i possibles millores en una jornada oberta al públic.

Grupo TORMO – Fruterías Tormo te ofrece esta noticia

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *