Serà este dissabte 23 de febrer a les set de la vesprada en el Teatre Goya i tal com ha destacat el regidor de Cultura, Jesús Engo “ja està pràcticament tot preparat perquè nostre municipi aculla una de les cuatre cites culturals més importants de l’any” explicant que “la modalitat enguany és el pasdoble i podrem disfrutar de les quatre obres finalistes, de les 32 presentades, que seran magníficament interpretades per la SEM Sta. Cecilia. D’estes quatre el jurat, d’una qualitat excepcional, tindrà la difícil tasca de triar la guanyadora que té un premi de 2.500 euros i recordem que el públic també expressarà la seua opinió ja que hi ha un premi que dóna ell valorat en 500 euros, a les persones que assistisquen a este esdeveniment, que és obert a tot el món i amb entrada lliure, se’ls donarà a mesura que vagen entrant al Teatre una quartilla amb el nom de les quatre obres finalistes  de què hauran de marcar una durant el descans previst després de la primera part del concert en què ja s’hauran interpretat totes les obres finalistes”.

Per la seua banda, Raúl Hitar, membre de la SEM Sta. Cecilia comentava que “la banda ja està treballant en la interpretació de les quatre obres finalistes, L’Olleria és Festa, Dianero, Brisas del Cerrón i Bonavista” destacant “la gran qualitat de totes elles pel que segur que el jurat format per Tomás Gilabert Giner, Daniel Ferrero Silvage i Jordi Bernàcer Valdés,  no ho tindrà fàcil per a triar una igual que el públic”.

A més, Maria Dolores Gil, presidenta de la Junta Gestora de Moros i Cristians, subratllava “l’important llegat musical que ens va deixar el nostre volgut Francesc Cerdà” i “el gran valor sentimental i cultural que té per a tots els ollerians este Concurs que ja va per la seua novena edició”.

Finalment, José Vidal, alcalde de L’Olleria destacava “l’orgull que és per a tots nosaltres el poder acollir una edició més d’este Concurs que guanya prestigi any rere any” i invitava tant els veïns de L’Olleria com a la resta de la comarca i comarques veïnes “a assistir a esta cita cultural única en la que el públic podrà disfrutar de les quatre obres finalistes i al mateix temps votar per la seua favorita”. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *