Lorente (EU) “no es pot estar al servei de les elèctriques i no haver après la lliçó de Fukushima”.

Amb els incendis que han sacsejat el País Valencià en els darrers dies, segons la formació d’esquerres “no podem oblidar que la central nuclear de Cofrents, en aquest context  ha suposat i suposa una autèntica amenaça per a la nostra seguretat”.

Com a conseqüència dels incendis forestals a Cortes de Pallás en la central nuclear han arribat a activar-se els protocols de seguretat interrompent-se el subministre. Segons el portaveu municipal d’EU, Miquel Lorente “cal recordar que un dels desencadenants dels accidents nuclears amb fusió de nucli és la fallida elèctrica.

Per aquesta raó i perquè cada dia que passa augmenta l’envelliment de la central, des d’EU s’ha assenyalat que “hi han altres maneres alternatives d’aconseguir energia sense posar en perill la natura, ni la vida de les persones. Per eixe motiu, anem a presentar una moció a l’Ajuntament de Xàtiva i una Proposta al Congrés dels Diputats a Madrid perquè el Ministeri d’Indústria tanque definitivament la Central Nuclear de Cofrents”

"En comptes d’allargar la vida útil de centrals ja amortitzades el que el govern hauria de fer és crear un impost sobre l’energia nuclear i prendre nota del Japó que ha tancat tots els seus reactors", han conclòs.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *