En aquest espectacle anomenat «De palaus i heretats» participaran al voltant de 40 balladors, balladores i músics i compta amb el suport i col.laboració de l'Ajuntament de Benigànim.

L’espectacle servirá per a recaptar fons per al Centre d'Acollida Sant Francesc d'Assis ubicat a Palma de Gandia, al capdavant del qual està el franciscà xativí Pepe Ruiz Samit. El franciscà va començar treballant pels més necessitats a la ciutat de Xàtiva i posteriorment a Benigànim, i poc a poc i gràcies a la caritat i a donacions particulars, ha anat posant en funcionament, junt amb tres companys franciscans, aquest centre a la Safor on acull a persones sense recursos, malaltes i fins i tot sense familia que puga fer-se càrrec d’ells.

Les entrades, al preu de 5 euros, estaràn encara a la venda aquesta setmana a l'Espai Jove de l'ajuntament de Benigànim i es poden realitzar reserves també als  telèfons 962 215 999 o al 650 442 744 de l'Escola de Danses. A més a més s'oferiran entrades de Fila 0, al mateix preu, per a persones que vullguen col·laborar i no puguen acudir a l'actuació.

En l'espectacle, l'Escola de Danses mostrarà algunes de les peces tradicionals més autòctones amb una acurada i innovadora posada en escena, exhibint com sempre, una indumentària fidel a l'època i al tipus de ball.

Els components d'aquesta associació que ja du 36 anys en marxa han treballat per a aquest espectacle amb la il·lusió i esperança que acudeixca el màxim nombre d'espectadors possible per tal d'ajudar a la fraternitat franciscana d'aquest centre d'acollida a que continúen eixa tasca tan necessària.

L'Escola ha agraït a l'Ajuntament de Benigànim la seva implicació i bona predisposició per a acollir aquest esdeveniment en un espai cultural com és l'Auditori Paco Salvador.

Espectacle recomanat per: TOimprove agency, BDLC-Noticias, Blue Radio FM i Portal Comarcal.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *